(Poistunut julkaisusta)

Riskienhallintapäällikkö
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.4.2019

Haemme Yritysturvallisuusyksikköön 

Riskienhallintapäällikköä

Työssäsi vastaat Veikkauksen riskien- ja jatkuvuudenhallintaprosesseista. Koordinoit riskienhallintatyötä yli eri toimintojen ja ylläpidät tilannekuvaa vastuualueellasi. Tuotat mm. asiantuntijapalveluita liiketoiminnoille riskien tunnistamisessa, hallitsemassa, sekä jatkuvuudenhallintasuunnitelmien laatimisessa. Huolehdit myös poikkeamista ja kriisinhallintatilanteista. Kykenet ohjeistamaan, kehittämään, valvomaan ja raportoimaan vastuuprosessiesi tilaa. Toimit riskienhallintajärjestelmän pääkäyttäjänä ja tarvittaessa muissa yritysturvallisuuden asiaintuntijatehtävissä.

Tehtävä sijoittuu yritysturvallisuusyksiköön, jonka vastuualue kattaa yhtiön turvallisuustyön ohjauksen ja koordinoinnin, sisältäen fyysisen turvallisuuden, tietoturvallisuuden, riskien- ja jatkuvuudenhallinnan, pelaamisen luotettavuuden valvonnan, rahanpesuntorjunnan sekä laatutyön.

Työotteemme on itsenäinen, neuvottelulähtöinen ja määrätietoinen. Riskienhallintapäällikkö kykenee edistämään järjestelmällisesti vastuualueensa töitä läpi organisaation ja pystyy tarvittaessa myös nopeisiin päätöksiin painetilanteissa. Työssäsi sinua tukevat muut yritysturvallisuuden asiantuntijat.

Olet kokenut riskienhallinnan ammattilainen, jolla on kokemusta digitaalisessa toimintaympäristössä toimisesta. Kykenet hahmottamaan suuria kokonaisuuksia ja toteuttamaan käytännönläheisiä riskienhallintaprosesseja, jotka vastaavat tulevaisuuden tarpeisiin. Sinulla on monipuolinen riskienhallinnan ja turvallisuusalan kokemus vähintään viiden vuoden ajalta, sekä näyttöjä koko organisaatioon vaikuttavien hankkeiden menestyksellisestä läpiviennistä.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. talous, tekniikka). Mahdolliset turvallisuusalan eri sertifikaatit sekä kokemus rahanpesun estämisestä, kriisinhallinnasta ja viranomaisyhteistyöstä katsotaan eduksi. Samoin kokemus rahapeli-, pankki- tai vakuutusalalta, sisäisestä valvonnasta, liiketoiminnan lainalaisuuksien huomioimisesta, kansainvälisestä yhteistyöstä ja verkostoista sekä projektijohtamisesta. Odotamme hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen työn ja näköalapaikan yhdessä Suomen suurimmista ja digitaalisen liiketoiminnan edistyksellisimmistä yrityksistä. Veikkauslaisena Sinulla on hyvät työsuhde-edut ja viihtyisä työympäristö Veikkauksen pääkonttorissa Pohjois-Haagassa. Tehtävässäsi raportoit Veikkauksen yritysturvallisuusjohtajalle.

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään perusmuotoinen turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja työterveystarkastus.

Jätä hakemus palkkatoiveineen su 19.5.2019 mennessä.

Lisätiedot: Yritysturvallisuusjohtaja Elias Alanko, elias.alanko@veikkaus.fi, +358 9 4370 2676 (soittoaika 6.5. klo 9-10 ja 13.5. klo 9-10 tai erikseen sähköpostilla sovittaessa)