(Poistunut julkaisusta)

Riskienhallintapäällikkö
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

OP on keskellä merkittävää toimialan muutosta. Maailma, teknologia sekä kilpailukenttä muuttuvat ympärillämme kovaa vauhtia ja ne tuovat tullessaan mahdollisuuksia, joita emme osaa vielä edes kuvitella. Samalla asiakkaidemme odotukset kasvavat, käyttäytyminen muuttuu ja digitaalinen itsepalvelu yleistyy entisestään. Muuttamalla toimintamallia ketterämmäksi saamme etumatkaa kilpailijoihin. Nyt rakennammekin tulevaisuuden OP:n menestysreseptiä OP Ketterän avulla.

Operatiivisten riskien prosessit -yksikkö on OP Ryhmän liiketoiminnasta riippumattomaan riskienhallintaan kuuluva vastuualue, joka vastaa operatiivisten riskien hallinnan periaatteiden, menettelytapojen ja prosessien kehittämisestä sekä ylläpidosta OP Ryhmässä.


Haemme nyt operatiivisten riskien prosessit –yksikköön Helsinkiin Riskienhallintapäällikköä.

RISKIENHALLINTAPÄÄLLIKKÖ

Riskienhallintapäällikön tehtävässä vastaat operatiivisten riskien prosesseista ja hallinnasta. Vastuualueenasi ovat varallisuudenhoito, sijoituspalvelut ja pääomamarkkinat. Vastaat vastuualueesi liiketoiminnan operatiivisten riskienhallinnan osaamisen vahvistamisesta ja prosessien toimivuudesta sekä osallistut tuotteiden, palveluiden, järjestelmien ja liiketoimintamallien riskiarviointiprosessiin. Raportoit vastuualueesi operatiivisten riskien riskitasosta ja havainnoista.


Oikean osaajan tuntomerkit


Odotamme sinulta vahvaa osaamista ja aiempaa kokemusta varallisuudenhoidon toimialueelta. Finanssiliiketoiminnan prosessien, tuotteiden ja palveluiden tuntemus auttavat sinua menestymään tehtävässä. Eduksesi on myös OP ryhmän rakenteen tuntemus.


Toivomme, että olet vastuullinen ja oma-aloitteinen asiantuntija ja kykenet hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Omaksut tietoa nopeasti ja jaat mielellään tietämystäsi ja osaamistasi myös muille. Toivomme sinulta nopeaa ongelmanratkaisukykyä ja loogista ajattelua sekä rohkeutta tehdä päätöksiä. 


Tehtävässä tulet toimimaan erilaisissa yhteistyöverkostoissa ja pääset näyttämään kykysi niiden hyödyntämisessä. Viestit sujuvasti ja ymmärrettävästi niin kirjallisesti kuin suullisesti vakuuttaen aina kohderyhmän. Tehtävässä työskenteleminen edellyttää englannin kielen taitoa.


Meistä


Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen riskienhallinnan prosessien alueella OP Vallilan inspiroivassa ympäristössä. Tulet työskentelemään itsenäisesti ja määrätietoisesti. Saat tueksesi modernit työvälineet ja ammattitaitoisen tiimin, jonka kanssa pääset kehittämään toimintamalleja. Saat käyttöösi talon edut ja sisäiset uramahdollisuudet.

Lisätiedot ja hakuohjeet

Kiinnostuitko tehtävästä? Erja Hakanpää kertoo mielellään sinulle lisää puhelimitse +358 10 25 24959 tai sähköpostitse erja.hakanpaa@op.fi.

Voit hakea tehtävään 22.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseen CV, saatekirje ja palkkatoiveesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

 

Mikä OP Ketterä?

OP Ketterä on ennen kaikkea ajattelutavan ja kulttuurin muutos. Tulemme työskentelemään entistä vahvemmin yhdessä: liiketoiminta on kehittämistä ja kehittäminen on liiketoimintaa. Päämääränämme on tuottaa mahdollisimman paljon lisäarvoa asiakkaille. Toimintamalli edellyttää meiltä itseohjautuvuutta, läpinäkyvyyttä ja vastuullisuutta. Yhdessä tulemme kokeilemaan ja oppimaan jatkuvasti toimintaamme parantaen sekä työskentelemään kohti johtavaa ja vetovoimaista finanssiryhmää Suomessa!