(Poistunut julkaisusta)

Riskienhallintapäällikkö
Vakuutusosakeyhtiö Garantia

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Haemme riskienhallintapäällikköä riskienhallinta –toimintoon nykyisen riskienhallintapäällikön siirtyessä uusiin tehtäviin. Vastaat tehtävässäsi siitä, että yhtiön riskien ja vakavaraisuuden hallinnassa hyödynnettävät menetelmät ja mallit ovat asianmukaiset ja johdolla on käytettävissään asianmukaiset tiedot yhtiön riski- ja vakavaraisuusasemasta. Riskienhallintapäällikkönä tehtäviisi kuuluvat Solvenssi II laskenta, taloudellisen pääoman mallin ja hinnoittelumallin parametrien arviointi ja kehittäminen, toiminnan suunnittelussa sekä riskilaskennassa ja raportoinnissa hyödynnettävien työkalujen ylläpito ja kehittäminen, uusien tuotteiden riski- ja vakavaraisuusvaikutusten arviointi sekä riski- ja vakavaraisuusaseman raportointi sisäisille ja ulkoisille sidosryhmille. Tehtävässäsi toimit tiiviissä yhteistyössä aktuaarin ja vastuullisen vakuutusmatemaatikon sekä yhtiön johdon kanssa.

Voit olla työurasi alkuvaiheessa, tai jo muutaman vuoden vastaavissa tehtävissä työskennellyt tekijä, joka haluaa kehittyä riskienhallinnan ammattilaiseksi. Edellytämme sinulta osaamista finanssisektorin riskienhallinnasta sekä ylempää korkeakoulututkintoa matemaattisluonnontieteelliseltä, kaupalliselta tai teknilliseltä alalta. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa matemaattista ongelmanratkaisukykyä, kvantitatiivisten riskienhallintamenetelmien hallintaa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Odotamme sinun olevan oma-aloitteinen ja tarkka asiantuntija, joka hahmottaa nopeasti laajoja kokonaisuuksia ja ei pelkää tarttua vaikeisiin haasteisiin. Toivomme sinulta myös yrittäjälähtöistä ajattelutapaa ja jatkuvaa halua kehittää yrityksen toimintatapoja sekä omaa työskentelyäsi.

Tarjoamme sinulle innostavan ja kasvuhakuisen työympäristön, edellytykset kehittyä finanssialan riskienhallinnan ammattilaiseksi, mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä kilpailukykyiset edut. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talous- ja riskienhallintajohtaja Niina Pullinen, puh +358 50 572 9044, 20.8.2018 klo 12-15.00. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta viimeistään 3.9.2018.