(Poistunut julkaisusta)

Riskienhallintapäällikkö
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Vahvistamme nyt Riskienhallinnan prosessit -osaston Operatiivisten riskien prosessit -yksikköämme kahdella ICT -alueen innostuneella ja oma-aloitteisella riskienhallintapäälliköllä. 

RISKIENHALLINTAPÄÄLLIKKÖ, ICT

Meistä

Operatiivisten riskien prosessit -yksikkö on OP Ryhmän liiketoiminnasta riippumattomaan riskienhallintaan kuuluva vastuualue, joka vastaa operatiivisten riskien hallinnan periaatteiden, menettelytapojen, prosessien kehittämisestä ja ylläpidosta OP Ryhmässä. 

Tehtävästä

Riskienhallintapäällikkönä tulet vastaamaan ICT toimialueen operatiivisten riskien prosesseista ja hallinnasta. Seuraat ICT aluetta koskevaa sääntelyä sekä uusia teknologioita. Tuet liiketoimintaa operatiivisten riskien hallinnassa kouluttamalla, neuvomalla sekä valvomalla vaateiden mukaisten toimintamallin noudattamista. Lisäksi tehtäviisi kuuluu riskikartoitusten tulosten ja ilmoitettujen riskitapahtumien analysointi sekä ryhmätasolla toteutettavien toimenpiteiden koordinointi riskien pienentämiseksi. Osallistut uusien tuotteiden, palveluiden, järjestelmien ja liiketoimintamallien riskiarviointiprosessiin ja laadit lausuntoja päätöksenteon tueksi. 

Ketä etsimme 

Riskienhallintapäälliköltä odotamme vankkaa kokemusta ICT -toimialueelta ja ko. alueen sääntelyn sekä toimintamallien tuntemusta. Finanssiliiketoiminnan prosessien, tuotteiden ja palveluiden tuntemus antaa ehdottomasti lisävarmuutta tehtävän hoitamisessa.

Olet vastuullinen ja oma-aloitteinen asiantuntija ja pystyt hahmottamaan laajoja kokonaisuuksia. Otat oma-aloitteisesti selvää asioista, omaksut tietoa nopeasti sekä jaat tietämystäsi ja osaamistasi myös muille. Ratkaiset ongelmia ja teet rohkeasti päätöksiä. Suunnittelet ja loppuunsaatat tehtäväkokonaisuuksia sekä olet analyyttinen ja ajattelet loogisesti. Saavutat annetut tavoitteet ja kehität mielelläsi omaa osaamistasi.

Tehtävässä tulet toimimaan useiden, myös kansainvälisten sidosryhmien kanssa, joten haastelet ja tuotat selkeää sisältöä sekä suomeksi että englanniksi. Osaat viestiä monimutkaisista asioista ymmärrettävästi ja kohderyhmän huomioiden - myös haastavissa painetilanteissa. Yhteistyökyky ja päämäärätietoisuus asioiden läpiviennissä tulevat sinulta selkärangasta. Olet joustava ja tartut reippaasti toimeen sekä johdat omaa työtäsi tehokkaasti.

Tavoitteemme on löytää tehtävään vahvalla kokemuksella varustettu asiantuntija, joka edistää palveluidemme turvallisuutta määrätietoisesti ja ratkaisukeskeisesti. 
Etsimme myös toista riskienhallintapäällikköä oppimaan. Voit olla myös urasi alkuvaiheessa oleva, jolla on palava halu kehittyä ICT riskienhallinnan ammattilaiseksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Riskienhallintapäällikkönä pääset kehittämään itsenäisesti operatiivisten riskien toimintamalleja sekä niihin liittyvää ohjeistusta. Toimit avainasemassa ryhmän yhteisöissä tukemalla erityisesti ICT-riskien toimintamalleissa. Työlläsi tulee olemaan suuri merkitys alueen menestymisessä. Tueksesi tehtävässä loistamisessa saat mukavat ja ammattitaitoisen kollegat sekä modernit työvälineet. Tehtävä on vakituinen ja tulevat työkaverisi odottavat sinua Vallilan toimipisteeseemme. OPlaisena saat käyttöösi ison talon edut ja sisäiset uramahdollisuudet.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Hae tehtävään OPn Ura-sivun kautta viimeistään 10.8.2018. Mikäli mieltäsi jäi jokin askarruttamaan, yksikönpäällikkö Erja Hakanpää kertoo tehtävästä lisää puh: 050 549 4926. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.