(Poistunut julkaisusta)

Riskienhallintapäällikkö
Taaleri Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2018

Haemme kokenutta riskienhallintapäällikköä vastaamaan Taalerin-konsernin riskienhallinnasta ja sen kehittämisestä.

Tehtävässäsi suunnittelet ja rakennat Taaleri-konsernin riskienhallintaa, vastaat riskien tunnistamisesta ja arvioinnista, teet proaktiivista riskienhallintatyötä sekä ylläpidät riskienhallinnan dokumentaatiota.

Teet riskianalyysejä ja huolehdit siitä, että riskienhallinnan menetelmät vastaavat Taaleri-konsernin kulloistakin toimintaa ja strategiaa. Tuotat ylimmälle johdolle kokonaiskuvan Taaleri-konserniin kohdistuvista riskeistä. Tehtävässäsi raportoit suoraan Taaleri Oyj:n toimitusjohtajalle. Riskienhallintapäällikön tehtävä on Taaleri-konsernissa uusi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa kokemusta finanssialan yrityksen riskienhallinnasta sekä mielellään kokemusta kansainväliseen toimintaan liittyvien liiketoimintariskien hallitsemisesta. Sinulla on kyky rakentaa riskienhallintainfrastruktuuria ja olet käytännönläheinen henkilö, joka ei kaihda rutiineja. Sinulla on vahva halu kehittää ja olla liiketoimintojen tukena.

Tarjoamme kasvuyrityksen yrityskulttuurin ja paikan osana kasvavaa ja innovatiivista tiimiä Helsingin keskustassa.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa lakiasiainjohtaja Janne Koikkalainen, puh. 040 501 2691.

Jätäthän hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, mutta kuitenkin viimeistään 16.2.2018.