(Poistunut julkaisusta)

Riskienhallintapäällikkö, terveys ja hyvinvointi
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Operatiivisten riskien prosessit -yksikkö on osa OP Ryhmän liiketoiminnasta riippumatonta riskienhallintaa.

Haemme nyt kokenutta asiantuntijaa Terveys ja hyvinvointi -liiketoiminta-alueen riskienhallintaan.

Riskienhallintapäällikkö, terveys ja hyvinvointi

Riskienhallintapäällikkönä vastaat Terveys ja hyvinvointi -liiketoiminnan riippumattomasta riskienhallinnasta.  

Liiketoiminta, jota tulet tukemaan, kasvaa voimakkaasti. Meillä on Pohjola Sairaaloita jo Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Kuopiossa ja kevään 2018 aikana myös Turussa. Lisäksi olemme avaamassa Pohjola Lääkärikeskuksia. Toimit kiinteässä yhteistyössä Pohjolan sairaaloiden kanssa.

Tähän kiinnitämme huomiota

Olet jo hankkinut kokemusta ja kannuksia kokonaisvaltaisesta terveydenhuollon riskienhallinnasta: sinulla on osaamista terveydenhuollon sääntelynvaateista ja osaat toteuttaa vaateet käytännön tekemisenä, sinulle ovat tuttuja terveydenhuollon eri viranomaiset ja niiden vastuualueet, tunnet toimialan parhaat riskienhallinnan käytännöt omavalvontoineen, myös jatkuvuussuunnittelu on sinulle tuttua.

Keskustelet ja viestit – niin suomeksi että englanniksi – luontevasti erilaisten sidosryhmien kanssa. Viet päämäärätietoisella ja aloitteellisella otteellasi asioita itsenäisesti eteenpäin aina lopputuloksiin saakka. Ratkaisukeskeisyys on toinen nimesi – umpikujia ei sinulle ole olemassakaan, vaan sinnikkäästi kehittelet uusia vaihtoehtoja, kunnes ratkaisu löytyy. Olet yhteistyökykyinen ja osaat luoda helposti kestäviä yhteistyöverkostoja.

Tartu mahdollisuuteen

Tiimissämme sinua odottaa kahdeksan osaavaa, erilaisista taustoista ponnistavaa ammattilaista, ja olemmekin omasta mielestämme loistoporukka! Olemme saaneet huimia asioita yhdessä aikaiseksi, ja uudistusmielinen työyhteisömme ottaisi sinut enemmän kuin mielellään mukaan hyvähenkiseen kehittämistyöhömme.

Vaikka paiskimme töitä tosissamme, olemme huomanneet, että hymyssä suin haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua sekä periksiantamattomuutta.

Kaikkea tekemistämme ohjaa vastuullisuus, ihmisläheisyys ja yhdessä menestyminen; OPn arvot joiden mukaan toimimme päivittäisessä työssämme.

Tästä eteenpäin

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Erja Hakanpää kertoo sinulle mielellään lisää puh. 050 549 4926 to 15.3. klo 11-12 ja ti 20.3. klo 12-14.
Voit myös laittaa kysymyksesi Erjalle sähköpostitse erja.hakanpaa(at)op.fi

Jos vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävää 28.3. mennessä OP Ura -sivustolla kertomalla meille motivaatiostasi ja osaamisestasi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet ja hänelle teetetään huumausainetesti sekä turvallisuusselvitys. Lisäksi tehtävään valittua henkilöä pyydetään täyttämään terveyskysely.