(Poistunut julkaisusta)

Riskienhallintapäällikkö, Keski-Uudenmaan pelastuslaitokseen
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Keski-Uudenmaan pelastuslaitos
Keski-Uudenmaan pelastuslaitos

Turbiinitie 14, 01530 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen, alkaen 01.09.2020 tai sopimuksen mukaan - 

Haemme joukkoomme  
vuorovaikutustaitoista ja kehittämisorientoitunutta riskienhallintapäällikköä.

Tehtävässä pääset mielenkiintoiseen työympäristöön johtamaan ja kehittämään pelastuslaitoksen toimintamalleja keskelle uudistuvaa toimintaympäristöä.

Palveluyksikön päällikkönä toimit onnettomuuksien ehkäisyn ydinprosessin omistajana, lisäksi yksikkösi vastuualueelle kuuluu rakentamisen paloturvallisuuteen, viestintään ja hallintoon sekä henkilöstön kehittämiseen liittyvät asiat. Työssäsi pääset kehittämään näihin liittyviä prosesseja ja toimintamalleja yhdessä kokeneiden asiantuntijoidemme sekä valtakunnallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Vastaat myös pelastuslaitoksen riskianalyysityöstä ja omavalvonnan toteutuksen ohjaamisesta. Johtoryhmän jäsenenä osallistut pelastuslaitoksen strategiseen suunnitteluun.

Laaja-alainen pelastustoimen ja sidosryhmien tunteminen sekä kokemus kehittämistyöstä katsotaan Sinulle eduksi. Esimiehenä odotamme sinulta avointa ja valmentavaa työotetta ja kykyä kirkastaa henkilöstölle yhteisten tavoitteiden merkityksen. Edellytämme pelastustoimen tehtäväkentän tuntemusta, vahvaa kehittämisosaamista sekä kokemusta esimiestehtävistä.

Odotamme sinun kykenevän avoimeen vuorovaikutukseen ja toimivaan yhteistyöhön erilaisten ihmisten kanssa. Olethan valmis oppimaan uutta ja haastamaan myös omia näkemyksiäsi tarpeen vaatiessa. Työtäsi teet yhdessä henkilöstön ja erilaisten sidosryhmien kanssa, joten tarvitset hyviä neuvottelutaitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua sekä hyviä viestintä- ja esiintymistaitoja sekä tietoteknistä osaamista.

Työssä vaaditaan joustavuutta, hyvää paineensietokykyä sekä erinomaisia valmiuksia töiden priorisointiin.

Keski-Uudenmaan pelastuslaitos toimii kahdeksan kunnan alueella suurten liikenneväylien ja kansainvälisen lentokentän kupeessa. Palveluksessamme on noin 460 turvallisuusalan ammattilaista. Keskeisenä tehtävänämme on onnettomuuksien ehkäisy sekä pelastus- ja ensihoitotoiminta onnettomuustilanteissa. Lisäksi huolehdimme varautumiseen ja väestönsuojeluun kuuluvista tehtävistä.

Meillä on vahva yhdessä toimimisen kulttuuri ja Kunta10 tutkimuksen mukaan suurin osa henkilöstöstämme suosittelisi työnantajaansa kavereilleen. Vahvuuksiamme ovat innovatiivinen kehittämistoiminta ja hyvä työnantajamaine. Meillä pääset tekemään työtä, jolla on merkitystä yhteiskuntamme turvallisuuden edistämisessä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  Ylempi korkeakoulututkinto ja kokemus pelastustoimen esimies- ja kehittämistehtävistä sekä hyvä perehtyneisyys pelastustoimeen.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: B- luokan voimassa olevaa ajokorttia.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 4272,87 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: 
-  ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta
-  valitulta henkilöltä voidaan pyytää todistus suoritetusta huumausainetestistä sekä suostumus turvallisuusselvitykseen

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Virka

Työaika: 36 h 45 min / viikko 


Yhteystiedot:

Pelastusjohtaja
Jyrki Landstedt
P. 050 3145385
jyrki.landstedt@vantaa.fi 

tai

Pelastuspäällikkö
Jorma Alho  
P. 0407181884
 jorma.alho@vantaa.fi


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.