(Poistunut julkaisusta)

Riskienhallintapäällikkö, asiakasvaravastaava
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Haemme nyt Riskienhallintaan Operatiivisten riskien hallinta –yksikköön riskienhallintapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Riskienhallintapäällikkö, asiakasvaravastaava

Sijoituspalveluita tarjoavien yhteisöjen on järjestettävä asiakkaidensa rahoitusvälineiden ja rahavarojen (asiakasvarat) säilyttäminen ja käsittely luotettavalla tavalla. Lisäksi on huolehdittava, että sijoituspalveluita tarjoavien yhteisöjen omat varat pidetään selkeästi erillään asiakasvaroista. 

Tässä tehtävässä toimit OP Ryhmän asiakasvaravastaavana. Tehtävänäsi on suunnitella sekä käynnistää OP Asiakasvaravastaavan tehtävä. Asiakasvaravastaava vastaa asiakasvarojen säilyttämiseen liittyvien velvoitteiden noudattamisesta OP ryhmässä.

Tehtäviisi kuuluu kokonaisvastuu asiakkaiden rahoitusvälineiden ja varojen suojaamisesta, asiakasvarojen säilyttämiseen liittyvästä riskienhallinnasta ja valvonnasta sekä niiden kehittämisestä. Lisäksi vastuullasi on raportointi OP Ryhmän johdolle siitä, miten tehokkaasti OP Ryhmän sijoituspalveluita tarjoavissa yrityksissä noudatetaan asiakkaiden varojensuojaamiseen liittyviä vaatimuksia.

Onnistumisen edellytykset

Sinulla on ylempi oikeustieteellinen tai kauppatieteellinen korkeakoulututkinto sekä työkokemusta sijoituspalveluiden tarjoamisesta painottuen säilytys- ja säilytysyhteisöpalveluihin.

Johdat omaa työtäsi itsenäisesti ja päämäärätietoisesti. Olet tuloksellinen tekijä, joka ymmärtää oman työpanoksensa merkityksen osana laajempaa kokonaisuutta. 

Viestit vakuuttavasti oman alasi asiantuntijana OP Ryhmän sijoituspalveluita tarjoaville yhteisöille. Osaat rakentaa yhteistyötä taitavasti hyviä vuorovaikutus- ja neuvottelutaitojasi käyttäen. Pystyt työskentelemään sujuvasti myös englannin kielellä.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän Suomen suurimmassa finanssitalossa moderneissa Vallilan toimitiloissa. Tueksesi saat mukavan ja asiantuntevan tiimin ja pääset nauttimaan OPn vertaansa vailla olevista työsuhde-eduista.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä yksikönpäällikkö Erja Hakanpää kertoo sinulle mielellään lisää, erja.hakanpaa(at)op.fi tai puhelimitse (050 549 4926) to 15.3. klo 11-12 ja ti 20.3. klo 12-14.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 28.3. mennessä OPn Ura -sivuston kautta.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet ja hänelle teetetään huumausainetesti sekä turvallisuusselvitys. Lisäksi tehtävään valittua henkilöä pyydetään täyttämään terveyskysely.