(Poistunut julkaisusta)

Riskienhallinnan asiantuntija
Helsingin yliopisto

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.9.2020

Sisäistä valvontaa ja riskienhallintaa toteuttaa koko organisaatio. Vastuu sisäisestä valvonnasta ja riskienhallinnasta on organisaation ylimmällä johdolla. Sisäisen valvonnan ja riskienhallinnan järjestäminen on osa organisaation johtamista. Johto määrittelee toimintatavat ja ohjeet, joiden avulla tavoitteet on mahdollista saavuttaa. Sisäinen tarkastus arvioi sisäisen valvontajärjestelmän ja riskienhallinnan tarkoituksenmukaisuutta ja tuloksellisuutta ja pyrkii siten edistämään organisaation tavoitteiden saavuttamista.  Sisäisellä tarkastuksella on hallituksen hyväksymä johtosääntö. Sisäisen tarkastuksen kohteena ovat kaikki yliopiston ja yliopistokonsernin toiminnot ja toimintayksiköt. 

Haemme riskienhallinnan asiantuntijaa

Millaiset tehtävät sinua odottavat meillä?

Riskienhallinnan asiantuntijana ylläpidät ja kehität yliopiston ja yliopistokonsernin sisäistä valvontaa ja riskienhallintaa. Vastaat riskiarviointien ohjeistuksesta ja toteutuksesta, riskiprofiilin ylläpitämisestä sekä riskien raportoinnista yliopiston johdolle ja hallitukselle. Neuvot ja tuet yliopiston ja yliopistokonsernin yksiköitä riskienhallintaan ja sisäiseen valvontaan liittyvissä asioissa. Osallistut sisäisen tarkastuksen riskiperusteisesti laadittavaan suunnitteluun ja toteutat sisäisen tarkastuksen projekteja yhdessä puitesopimustoimittajamme kanssa. 

Millaista henkilöä etsimme riskienhallinnan asiantuntijaksi?

Sinulla on monipuolista kokemusta riskienhallinnan ja sisäisen tarkastuksen tehtävistä tai niihin läheisesti liittyvistä tehtävistä kuten laadunhallinnasta, Business Controller tehtävistä tai Corporate Governanceen liittyvistä tehtävistä. Olet taitava hallitsemaan laajoja asia- ja tehtäväkokonaisuuksia ja työskentelet innostavalla ja sparraavalla otteella. Haluat kehittyä ja tarttua uusiin haasteisiin ja osaat myös tarpeen tullen kyseenalaistaa olemassa olevia rakenteita ja toimintamalleja toiminnan kehittämiseksi. Työskentelet itsenäisesti, mutta myös läheisessä yhteistyössä eri tahojen kanssa. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot, monipuolinen kielitaito (suomi, englanti, ruotsi) sekä soveltuva akateeminen tutkinto.

Mitä tarjoamme sinulle?

Helsingin yliopisto on vahva vaikuttaja Suomessa ja maailmalla. Ainutlaatuisessa asiantuntijaorganisaatiossa jokainen meistä työskentelee omalla panoksellaan maailman parhaaksi. 
Kokonaisuudessaan kansainväliseen tiedeyhteisöömme kuuluu yli 40 000 opiskelijaa ja yli 8000 työntekijää. Yliopistopalvelujen asiantuntijaorganisaatiossa työskentelee noin 1 000 ammattilaista erilaisilla tehtäväpainotuksilla monipuolisissa tehtävissä. Kanssamme yliopistopalveluissa pääset kehittämään ja uudistamaan toimintaamme sekä kehittymään omassa asiantuntemuksessasi, hyvässä porukassa. Työskentelemme yhteisten tavoitteiden eteen joustavasti ajan ja paikan suhteen. Huolehdimme hyvinvoinnistasi mm. kattavan henkilöstökoulutuksen, työterveyspalveluiden ja edullisten ja monipuolisten UniSportin palveluiden avulla. Odotamme sinua jo innolla yhteisöömme!

Kiinnostuitko? 

Odotamme hakemustasi rekrytointijärjestelmäämme 30.9. mennessä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopalvelujohtaja Antti Savolainen  (antti.savolainen@helsinki.fi, puh. 02941 22793) .  

TULE KANSSAMME TEKEMÄÄN TYÖTÄ MAAILMAN PARHAAKSI – YHDESSÄ!