(Poistunut julkaisusta)

Riskienhallinnan asiantuntija
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.6.2020

Vantaan kaupunki, Kaupunkistrategia ja johto, Talous ja strategia
Rahoitus ja riskienhallinta

Kielotie 14 B (3 krs.), 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen alkaen 01.09.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Riskienhallinnan asiantuntijana vastaat Vantaan kaupungin riskienhallinnan kehittämisestä, koordinaatiosta ja ohjauksesta. Kaupungin kokonaisvaltainen riskienhallinta tukee kaupunkikonsernin tavoitteiden saavuttamista. 

Riskienhallinnan asiantuntijana tehtäviisi kuuluu riskihallintatiedon analysointi, käsittely ja raportointi sekä riskienhallintaprosessin ja -järjestelmien kehittäminen. Vastaat kaupungin riskienhallintapolitiikasta ja sen ajantasaisuudesta. Konsultoit toimialoja, kaupungin liikelaitoksia ja tytäryhteisöjä riskienhallintaan liittyvissä asioissa. Työskentelet asiantuntijan roolissa eri riskienhallinnan, valmiuden ja turvallisuuden työryhmissä ja osallistut sidosryhmäyhteistyöhön mm. PKS-alueella.

Tehtäviisi kuuluu kaupungin sisäisen valvonnan suunnittelu, kehittäminen, ohjaus sekä läheinen yhteistyö sisäisen tarkastuksen kanssa. Järjestät tarvittaessa työpajoja ja koulutuksia liittyen riskienhallintaan ja sisäiseen valvontaan kaupunkikonsernissa.

Riskienhallinnan asiantuntija huolehtii osaltaan kaupunkikonsernin vakuutusturvan ajantasaisuudesta sekä kattavuudesta. Vakuutusturvan arviointi sekä yhteistyö vakuutusyhtiöiden ja meklarin kanssa kuuluvat tehtäviisi. Rahoituksen ja riskienhallinnan yksikössä toimii kaupungin Vahinkorahasto ja sen asiamies. 

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja ja kattavaa tietoteknistä osaamista. Ymmärrys ja kokemus kokonaisvaltaisesta riskienhallinnan eri osa-alueista ja sen kehittämisestä ja jalkauttamisesta sekä vakuutusturvasta ja sen roolista osana riskienhallintaa ovat edellytyksenä tehtävän menestykselliselle hoidolle. 

Tehtävä edellyttää hyvää yhteistyökykyä sekä kykyä omaksua uusia asioita. Itsenäinen ja oma-aloitteinen työote on sinulle luontevaa. Kehittämisosaaminen lisää tehtävän menestyksellisen hoitamisen edellytyksiä.

Rekrytointiaikataulu

Haastatteluajankohdat:

  • keskiviikko 1.7.
  • torstai 2.7.
  • perjantai 3.7.

Ensimmäinen haastattelukierros toteutetaan Teamsin kautta videohaastatteluna. Osa videohaastatteluun osallistuneista tullaan kutsumaan paikan päälle henkilökohtaiseen haastatteluun heinäkuun aikana (turvallisuussuositukset huomioiden).

Vantaalla viihtyy varmasti

Vantaa tunnetaan metropolialueen kaupunkina, jolla on rohkeutta, tahtoa ja taitoa tehdä asioita uudella tavalla. Kehittämistyössä toimimme aktiivisesti erilaisissa verkostoissa. Etsimme ratkaisuja ja käymme vuoropuheluja yli rajojen.

Vantaalla on mukava tehdä töitä ja arjen pyörittäminen työn rinnalla on vaivatonta. Työpaikkasi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, tulit sitten töihin mistä päin pääkaupunkiseutua tahansa. Junat, bussit ja autot kulkevat, eikä lentokenttäkään ole kaukana.
 
Tarjoamme työmatkaseteleitä työntekijöillemme.  Kesälomatkin täällä Vantaalla tuntuvat aidoilta lomilta, kun työkokemuksen tuomat lisäviikot tuovat pituutta kesiin.

Mietitkö miltä tulevat Vantaa-kollegasi näyttävät ja mitä he puuhaavat? Kurkkaa Instagramista

#töissävantaalla!

Tervetuloa meille töihin!   


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: Ymmärrystä ja kokemusta kokonaisvaltaisesta riskienhallinnasta ja sen kehittämisestä ja jalkauttamisesta sekä vakuutusturvasta ja sen roolista osana riskienhallintaa. Hyvää tietoteknistä osaamista. Erinomaisia suomen kielen suullisia ja kirjallisia taitoja sekä hyvää englannin kielen taitoa.

Luemme eduksi: 

  • Hyvät viestintä-, yhteistyö- ja esiintymistaidot
  • Kyvyn laaja-alaiseen verkostoitumiseen ja yhteistoimintaan viranomaisten, kuntien ja valtionhallinnon, järjestöjen, elinkeinoelämän ja muiden toimijoiden kanssa

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 3719,29 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Ennen työsopimuksen tekemistä on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).

Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Pirjo van Nues, rahoitusjohtaja
p. 0400 889180
pirjo.vannues@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin 9-16 välillä

tai 

Lauri Holappa, valmiuspäällikkö
p. 040 8673100
lauri.holappa@vantaa.fi 

Tavoitettavissa arkisin 9-16 välillä

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.