(Poistunut julkaisusta)

RISKIENHALLINNAN ASIANTUNTIJA
Finnmap Infra

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

Tutustu meihin osoitteessa www.finnmap-infra.fi ja www.solwers.fi.
Haemme nyt Finnmap Infralle vakituiseen työsuhteeseen:
RISKIENHALLINNAN ASIANTUNTIJAA

Haemme nyt riskienhallinnan asiantuntijaa monipuolisiin rakennuttamis-, ratasuunnittelu-, tiesuunnittelu- ja katusuunnitteluhankkeisiimme. Sinulta löytyy jo kokemusta riskienhallinnasta ja turvallisuusasiakirjojen laadinnasta. Eduksi katsotaan myös aiemmat turvallisuuskoordinaattorin tehtävät. Osaat pitää monia lankoja käsissäsi ja löydät niistä sen punaisen. Haemme tehtävään sopivaa henkilöä ensisijaisesti Pasilan toimipisteeseen. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia tehtäviä yhteisöllisessä ja vuorovaikutteisessa työilmapiirissä sekä kehitysmahdollisuuksia työuralla vakaassa tulevaisuuteen katsovassa kotimaisessa yrityksessä, joka on osa kasvavaa Solwers-konsernia. Perehdytämme sinut huolellisesti työtehtäviisi ja toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden toimipisteidemme asiantuntijoiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus laajentaa osaamistasi myös muilla rakennuttamisen laadunvalvonnan osa-alueilla. Toivomme sinulta myös paloa kehittää riskienhallinnan kokonaisuutta sekä prosessin että teknisten välineiden osalta. Tietomallipohjainen suunnittelu on kiinteä osa toimintaamme ja haluamme kehittää myös riskienhallintaa osana sitä.

Meille Finnmap Infralla on tärkeää kehittää jatkuvasti toimialaamme, yrityksen toimintatapoja ja työntekijöiden osaamista. Lisäksi meillä on joustavat työajat ja hyvät etätyömahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut. Sinulta odotamme soveltuvaa koulutusta ja kokemusta.

Tule mukaan rakentamaan tulevaisuuden yhteiskuntaa sekä Finnmap Infran menestystarinaa!

Odotamme jo kovalla innolla uutta jäsentä tiimiimme, joten täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.2.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tiina.huttunen@finnmap-infra.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Huttunen, tiina.huttunen@finnmap-infra.fi, puh. 050 594 6300.