(Poistunut julkaisusta)

Riskiasiantuntija
S-Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018
Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle, joille haluamme tarjota ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele.


Haemme kahta Riskiasiantuntijaa likviditeettiriskiraportointiin ja rahoitustilastoraportointiin, vakituiseen työsuhteeseen Viranomaisraportointitiimiin Helsinkiin.


”Parasta työssäni on jatkuvasti elävä ja muuttuva pankkialan toimintaympäristö, joka varmistaa sen, että jatkuvasti oppii uutta ja työ pysyy mielenkiintoisena”, kertoo riskiasiantuntija Elina S-Pankista.


Työnkuvan esittely

- Vastuullesi kuuluu sääntelyn mukainen viranomaisraportointi, johdon raportointi sekä tilinpäätösraportointi
- Kehität raportointia ja toimintatapoja yhdessä tiimin sekä sidosryhmien kanssa
- Toimit osana innostavaa ja ammattitaitoista työyhteisöä, jossa kaveria ei jätetä
- Tarkempi toimenkuva määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kehittymistavoitteiden perusteella.

Odotukset hakijalle

- Paineensietokyky, numerotarkkuus, analyyttinen työskentelytapa ja huolellisuus
- Joustavuus, kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä ratkaisukeskeinen asenne
- Oma-aloitteisuus ja rohkeus esittää uusia näkökulmia
- Kehittymiskyky ja halukkuus kasvaa sääntelyn ja raportoinnin asiantuntijaksi
- Aikaisempi kokemus viranomaisraportoinnista finanssitoimialalta, likviditeettiriskiraportointi: LCR, NSFR, AE ja TALSU tai rahoitustilastoraportointi: RATI, KOTI, AnaCredit ja Finrep
- Kokemus raportointityökaluista esim. SAS EG, Excel

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo kuusi kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa raportointipäällikkö Maija Saurila 4.1.2019 klo 10.00-11.00, puh. 044 203 1315. Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/

Hae näin

Lähetä hakemuksesi 23.1.2019 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan.