(Poistunut julkaisusta)

Riskiasiantuntija
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018
Me S-Pankissa haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Toimimme ketterästi ja haluamme olla haastamassa alan totuttuja käytäntöjä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen.

Haemme nyt riskiasiantuntijaa Tili- ja luottoriskit -yksikköön Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä
- toimit osana dynaamista tiimiä.
- tavoitteenasi on laadukas asiakaspalvelu.
- vastuullesi kuuluu mm. tilimonitorointi ja korttireklamaatioiden käsitteleminen.
- kontaktoit asiakkaita puhelimitse sekä kirjallisesti.

Työssä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, kokemusta asiakaspalvelutyöstä, numerotarkkuutta ja huolellisuutta. Toivomme ruotsin ja englannin kielen sujuvaa hallintaa.

Tarjoamme
- haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän.
- mahdollisuuden kehittyä ja olla osana innovatiivista työyhteisöä.
- S-ryhmän kattavat henkilöstöedut.

Lue lisätietoa S-Pankista työnantajana osoitteessa https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/

Lisätietoja tehtävästä antaa Petos ja väärinkäyttö -tiimin palveluesimies Outi Jokinen 27.7.2018 klo 9.30-10.30 ja 31.7.2018 klo 9.30-10.30 puh. 050 911 3195.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 6.8.2018 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille.


Katso lisätietoja S-Pankista osoitteessa www.s-pankki.fi.

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 3 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä noin 600:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat SOK-yhtymä (37,5 %), S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat (37,5 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.