(Poistunut julkaisusta)

Riskiasiantuntija
S-Pankki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2018
Me S-Pankissa haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaisen helppoja ja hyödyllisiä tapoja hoitaa arjen raha-asioita. Toimimme ketterästi ja haluamme olla haastamassa alan totuttuja käytäntöjä digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen.

Haemme nyt Riskiasiantuntijaa Asiakasymmärrys ja analytiikka -yksikön Viranomaisraportointitiimiin vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin

Tehtävässä
- kehität raportointia ja toimintatapoja yhdessä tiimin sekä sidosryhmien kanssa
- vastuullesi kuuluu sääntelyn mukainen viranomaisraportointi, johdon raportointi sekä tilinpäätösraportointi
- saat kokonaisvaltaisen kuvan S-Pankin prosesseista, tuotteista ja asiakkaista.

Työssä menestyminen edellyttää numerotarkkuutta, paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja ja ongelmatilanteiden ratkaisutaitoa. Toimenkuva vaatii lisäksi omatoimista otetta työhön, joustavuutta ja intoa uusien asioiden omaksumiseen. Aikaisempi kokemus viranomaisraportoinnista, finanssitoimialalta ja raportointityökalujen (esim. SAS EG, Excel) käytöstä on eduksi. Tarkempi toimenkuva määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kehittymistavoitteiden perusteella.

Tarjoamme
- haasteellisen ja mielenkiintoisen tehtäväkentän raportoinnin parissa
- hyvät kehittymismahdollisuudet vahvasti toimialaa uudistavassa organisaatiossa
- innostavan työyhteisön
- S-ryhmän kattavat henkilöstöedut
- mahdollisuuden muuttaa finanssialan toimintaa näköalapaikalta.

Lue lisätietoa S-Pankista työnantajana osoitteessa https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/

Lisätietoja tehtävästä antaa Viranomaisraportointitiimin raportointipäällikkö Maija Saurila 4.7.2018 klo 14-15, puh. 044 203 1315.

Jos haluat olla mukana rakentamassa Suomen parasta digitaalista pankkipalvelukokemusta, lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 19.7.2018 klo 16 mennessä oheisella hakulomakkeella. Huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Katso lisätietoja S-Pankista osoitteessa www.s-pankki.fi.

S-Pankki on suomalainen pankki, jonka tavoitteena on tuottaa ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä pankkipalveluita. Se tarjoaa 3 miljoonalle asiakkaalleen kattavat palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitamiseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja hankintojen rahoittamiseen. S-Pankki panostaa vahvasti digitaalisuuteen ja asiakkaidensa arjen helpottamiseen. Niinpä se palvelee asiakkaitaan kattavasti verkkopankissa, S-mobiilissa, puhelinpalvelussa, sosiaalisessa mediassa sekä noin 600:ssa S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. S-Pankin välittämät rahastot ja varainhoidon palvelut tuottaa sen tytäryhtiö FIM. S-Pankin omistavat SOK-yhtymä (37,5 %), S-ryhmään kuuluvat alueosuuskaupat (37,5 %) ja LähiTapiola-ryhmä (23,5 %) ja Elo (1,5 %) ja sen palvelut on ensisijaisesti suunnattu S-ryhmän asiakasomistajille. S-Pankille on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-tunnus.