(Poistunut julkaisusta)

Riskiasiantuntija
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Operatiiviset riskit -toimisto valvoo, että Finanssivalvonnan valvottavien operatiivisten riskien hallinta on riittävällä tavalla järjestetty. Vastaamme valvottaviemme rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen sekä asiakkaantuntemisen menettelyjen valvonnasta. Lisäksi vastuullamme on IT- ja maksujärjestelmien sekä arvopapereiden selvitys- ja säilytysjärjestelmien valvonta.

Haemme

RISKIASIANTUNTIJAA

rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Vastaat valvottaviemme rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen ja asiakkaan tunnistamisen ja tuntemisen käytäntöjen tarkastamisesta ja arvioimisesta. Olet myös aktiivisesti mukana kotimaisten ja ulkomaisten viranomaisten yhteistyössä.

Sinulla on vankka kokemus asiakkaan tunnistamis- ja tuntemiskäytännöistä sekä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä. Sinulla on kokemusta riskien arvioimisesta ja riskiarviotyökaluista. Pankkitoiminta on sinulle tuttua, ja olet suorittanut tehtävään soveltuvan (esim. kaupallisen tai teknisen) korkeakoulututkinnon. Olet tavoitteellinen asiantuntija, joka etsii aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Viestit ja argumentoit oleelliset asiat sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme haastavan tehtävän jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi finanssimarkkinoiden eurooppalaisessa valvontaympäristössä. Tehtävässä pääset kehittämään Finanssivalvonnan valvontatyön sisältöä ja alan sääntelyä sekä työskentelemään finanssialan valvonnan ammattilaisten parissa.

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan. 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Markku Koponen, p. 09 183 5389, markku.koponen(at)finanssivalvonta.fi
 
Lue osaston esittely Finanssivalvonnan verkkopalvelusta.

Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Noin 200 tulevan kollegasi toimipiste sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA