(Poistunut julkaisusta)

Riskiasiantuntija, UW
LähiTapiola Etelä-Pohjanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Oletko rohkea, hyväntahtoinen ja suhtaudut intohimolla työhösi?

Etsimme nyt elämänturvaajien joukkoihimme riskiasiantuntijaa LähiTapiola Etelä-Pohjanmaalle. Tehtävässäsi vastaat yhtiömme riskien UW-ratkaisuista sekä asiakaskannan analysoinnista ja kannattavuustoimenpiteiden koordinoinnista. Toimit vakuutuskannan analysoinnin, riskikokonaisuuksien hallinnan ja jälleenvakuutusilmoitusten parissa. Tehtävääsi kuuluu myös vahingontorjunnan ja riskienhallinnan liiketoimintalähtöinen peruskartoitus. Lisäksi vastaat yhtiömme riskienhallintaosaamisen kehityksestä ja ylläpidosta.

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muuta tehtävään sopivaa koulutusta
  • Erinomaista tuote- ja riskiosaamista sekä UW-palveluprosessien, -työkalujen ja -yhteistyömallien hallitsemista
  • Erinomaista liiketoiminta- ja automaatioymmärrystä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä
  • Kehitysosaamista (tuotteiden, palveluiden ja toimintatapojen kehittäminen)

Tarjoamme

Pääset työskentelemään haasteellisten ja monipuolisten tehtävien parissa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ja edetä työssäsi osaamistaustasi mukaan. Saat ympärillesi rennon ja välittömän työyhteisön sekä joukon riskienhallinnan ja vakuuttamisen ammattilaisia, jotka auttavat sinua menestymään tehtävässä parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antaa kehitysjohtaja Pekka Puotinen, puh. +35840066415 / pekka.puotinen@lahitapiola.fi

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 31.12.2019 mennessä.

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan ja henkilön tulee esittää todistus huumausainetestistä ennen lopullista valintapäätöstä.