(Poistunut julkaisusta)

Riskiasiantuntija rahanpesun estämisen valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.3.2020

Työskentelemme rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseksi digitaalisessa ja globaalissa ympäristössä. Tule tekemään kanssamme valvontaa, jolla on vaikutusta! 

Rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen valvonta on yksi Finanssivalvonnan strategisista painopistealueista vuonna 2020. 

Haemme määräaikaista

RISKIASIANTUNTIJAA

rahanpesun estämisen valvonnan asiantuntijatehtäviin.

Vastaat valvottaviemme rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen ja asiakkaan tunnistamisen ja tuntemisen käytäntöjen tarkastamisesta ja arvioimisesta. Olet myös mukana kehittämässä Finanssivalvonnan valvontatyön sisältöä ja alan sääntelyä. 

Erityisosaamisesi voi olla esimerkiksi liiketalouden, data- ja analyysimenetelmien tai käytännön rahoitusalan tarkastusten alueelta.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, ja olet kartuttanut vankkaa kokemusta finanssialan toimijoiden asiakkaan tunnistamis- ja tuntemiskäytännöistä sekä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä.  Arvostamme erityisesti kokemusta riskiperusteisen valvonnan kehittämisestä sekä rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunnan käytännön osaamista. 

Olet tavoitteellinen asiantuntija, joka etsii aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Viestit ja argumentoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme haastavan ja motivoivan tehtävän. Pääset tekemään valvontaa, jolla on vaikutusta yksittäisiin toimijoihin, finanssisektoriin ja laajemmin koko yhteiskuntaan. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi finanssimarkkinoiden eurooppalaisessa valvontaympäristössä sekä työskennellä finanssialan valvonnan ammattilaisten parissa.

Tehtävä on määräaikainen ajalle 1.4.2020–3.8.2021. Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Kiinnostuitko? Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Pekka Vasara, p. 09 183 5513 tai pekka.vasara(at)finanssivalvonta.fi.


Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 230, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA