(Poistunut julkaisusta)

Riskiasiantuntija rahanpesun estämisen valvontaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.8.2019

Työskentelemme rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämiseksi digitaalisessa ja globaalissa ympäristössä. Tule tekemään kanssamme valvontaa, jolla on vaikutusta!

Rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen valvonta on yksi Finanssivalvonnan operatiivisista painopistealueista vuonna 2019. Olemme organisoineet rahanpesun estämisen valvonnan omaksi toimistokseen ja vahvistamme nyt toimiston voimavaroja ja osaamista.

Haemme

RISKIASIANTUNTIJAA

rahanpesun estämisen valvonnan asiantuntijatehtäviin.

Vastaat valvottaviemme rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisen ja asiakkaan tunnistamisen ja tuntemisen käytäntöjen tarkastamisesta ja arvioimisesta. Olet lisäksi mukana kehittämässä Finanssivalvonnan valvontatyön sisältöä ja alan sääntelyä. Erityisosaamisesi voi olla esimerkiksi juridiikan, liiketalouden, data- ja analyysimenetelmien tai tarkastusten alueelta.

Olet kartuttanut vankkaa kokemusta finanssialan toimijoiden asiakkaan tunnistamis- ja tuntemiskäytännöistä sekä rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämisestä. Arvostamme kokemusta rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunnan järjestelmien kehittämisestä ja uusien teknologioiden käyttämisestä. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi olet tavoitteellinen asiantuntija, joka etsii aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Viestit ja argumentoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme haastavan ja motivoivan tehtävän. Pääset tekemään valvontaa jolla on vaikutusta yksittäisiin toimijoihin, finanssisektoriin ja laajemmin koko yhteiskuntaan. Meillä sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi finanssimarkkinoiden eurooppalaisessa valvontaympäristössä sekä työskennellä finanssialan valvonnan ammattilaisten parissa.

Tehtävän palkkaus (vaativuusluokka 17) ja muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.

Lisätietoja antaa toimistopäällikkö Pekka Vasara, p. 09 183 5513 tai pekka.vasara(at)finanssivalvonta.fi.

Finanssivalvonnassa edistämme finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa ja osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Toimimme Suomen Pankin yhteydessä, mutta olemme päätöksenteossamme itsenäisiä. Meitä fivalaisia on noin 210, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA