(Poistunut julkaisusta)

Riskiasiantuntija, Helsinki
S-PANKKI OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin! 

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme haastaa toimialan totuttuja käytäntöjä ja mahdollisuuksia vaikuttaa on valtavasti. Meillä saat reilusti vastuuta ja tilaisuuksia kehittää ylivoimaisen helppoja ja hyödyllisiä palveluita noin kolmelle miljoonalle S-ryhmän asiakasomistajalle. Vaikka teemme vaativaa asiantuntijatyötä, emme silti turhia jäykistele. 

Haemme riskiasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen AML ja Pakotemonitorointi -tiimiin Helsinkiin.

”Parasta työssäni on työn vaihtelevuus ja uudet tilanteet päivittäin sekä tietysti mahtavat työkaverit ” kertoo Pasi S-Pankista. 

Millaista työtä tarjoamme? 

  • Pääset työskentelemään monipuolisissa rahanpesun, terrorismin rahoituksen ja tilien väärinkäytösten estämiseen tähtäävissä operatiivisissa tehtävissä.
  • Vastuullesi kuuluvat tilimonitorointi, pakotemonitorointi ja tilien väärinkäytösten selvittely.
  • Toimit osana tiivistä ja ammattitaitoista tiimiä.

Mitä odotamme sinulta? 

  • Työskentelet tarkasti ja analyyttisesti.
  • Olet asenteeltasi innostunut ja sinulla on valmius tarttua erilaisiin tehtäviin.
  • Sinulla on aikaisempaa kokemusta pankkialalta.
  • Taidat suomen ja englannin sujuvasti – ruotsin taito on eduksesi.
  • Kommunikoit sujuvasti erilaisten sidosryhmien kanssa.

  

Ison talon edut, pienen talon into 

S-Pankki on jo kahdeksan kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista.

Haluamme, että työntekijöillämme pysyvät työ ja muu elämä tasapainossa, ja siksi meillä voi tehdä tarpeen mukaan vaikkapa etätöitä tai hyödyntää liukuvaa työaikaa. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin. 

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Sanna Sónne 9.9.2020 klo 14.00-15.00 ja 15.9.2020 klo 10.00-11.00, puh. 010 768 2541.

Lue meistä lisää: www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-yrityksena/s-pankki-tyonantajana/ 

Lähetä hakemuksesi 17.9.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja lähetämme videohaastattelukysymykset sopiville hakijoille. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan sekä sinusta teetetään turvallisuusselvitys.