Riskianalyytikko
OP

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

OP on vahvasti tulevaisuutta visioiva finanssiryhmä. Palkkaamme jatkuvasti uusia kollegoita OP Ryhmän keskusyhteisöön, jossa kunnianhimoisimmatkin ammatilliset unelmat on mahdollista toteuttaa. Rakennamme strategisesti sellaista kulttuuria, jossa sinä saat mahdollisuudet vaikuttaa rohkeasti uudistuvien ja miljoonien suomalaisten elämää koskettavien ratkaisujen parissa, ensimmäisenä Suomessa.

 

Haemme nyt riskianalyytikkoa / riskienhallintapäällikköä vahvistamaan vakuutusyhtiöiden riskienhallintaa.

 

Tässä tehtävässä vastaat

 

Olet mukana OP Ryhmän riskienhallinnassa analysoimalla ryhmän vakuutusyhtiöiden kokonaisriskiasemaa erityisesti vakuutus- ja sijoitusriskien osalta. Osallistut riskinoton linjauksiin, seuraat linjausten toteutumista ja raportoit johdolle riskiasemasta.

Vakuutusalueella olemme liiketoiminnan ja aktuaaritoimintojen tukena arvioitaessa sijoitustoimintaan ja vastuuvelkaan liittyviä riskejä. Saadaksemme kokonaiskuvan vakuutusyhtiöiden riskiasemasta, seuraamme säännöllisesti myös laadullisia riskejä sidosryhmätyöskentelyn avulla.

 

Toimimme tiiviissä yhteistyössä riskienhallinnan muiden yksiköiden kanssa, joten pääset työskentelemään osana laajaa asiantuntijajoukkoa sekä seuraamaan koko OP Ryhmän riskiaseman kehitystä

 

Mitä odotamme sinulta

 

Odotamme tehtävään valittavalta riskianalyytikolta vähintään kahden vuoden työkokemusta vakuutus- tai sijoitusriskien analysoinnista sekä vahvaa kiinnostusta vakuutusalaa ja riskienhallintaa kohtaan. Olet voinut työskennellä esimerkiksi underwriterina tai vakuutusmatemaatikkona. Sinulla on kvantitatiivista ja tietoteknistä osaamista. Lisäksi edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa tehtävään soveltuvalta alalta.

 

Toimenkuvasi täsmentyy osaamisesi ja kiinnostuksesi myötä. Arvostamme liiketoimintaosaamisen lisäksi ohjelmointitaitoa sekä innostusta sen kartuttamiseen. Käyttämiämme kieliä ovat esimerkiksi Python, R ja SQL. Olet työskentelytavaltasi kärsivällinen ja analyyttinen. Hahmotat keskeiset tehtävät laajoista kokonaisuuksista ja osaat myös priorisoida ajankäyttöäsi sen mukaisesti. Tehtävässäsi toimit useiden sidosryhmien kanssa, joten toivomme sinulta vahvoja yhteistyötaitoja. Arvostamme myös vakuutusalan sääntelyn tuntemista sekä SHV-tutkintoa tai sen osasuorituksia.

Kokemuksesi perusteella nimikkeesi voi olla myös riskienhallintapäällikkö.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävään 10.3. mennessä lähettämällä meille hakemuksesi alla olevan linkin kautta.

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä edistämme haastatteluja jo hakuajalla.

 

Kiinnostuitko tehtävästä? Mari Leppänen kertoo mielellään sinulle lisää puhelimitse (040 962 9819), tiistaina 23.2. klo 14-15.30 ja maanantaina 1.3. klo 11.30-12.30. tai sähköpostitse mari.leppanen(a)op.fi.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1427018
  • Tehtäväalue: Vakuutusala, Pankki ja rahoitus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 10.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki