(Poistunut julkaisusta)

Riskianalyytikko
Ilmarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.8.2018

Haemme Ilmarisen riskienhallintayksikköön

RISKIANALYYTIKKOA

vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjolla on rooli organisaatiossa, joka on yksi Suomen suurimmista sijoittajista. Ilmarisella on sijoitettuna kotimaisissa ja ulkomaisissa sijoituksissa yhteensä yli 46 miljardia euroa ja salkussa ovat edustettuna laajasti eri omaisuuslajit.

Riskianalyytikkona työskentelet riskienhallinnan asiantuntijana vastaten sijoitusomaisuuden riskien ja tuottojen raportoinnista sekä analysoinnista. Tehtäväsi liittyvät erityisesti sijoitustoiminnan riskilaskentasovelluksen ja skenaarioanalyysityökalun käyttöön, ylläpitoon ja kehittämiseen sijoitustoiminnan mallintamisessa ja kvantitatiivisessa analyysissä. Lisäksi osallistut työeläkelaitoksen vakavaraisuusraportointiin ja raportoinnin kehittämiseen. Tehtävään kuuluu säännöllistä vakiomuotoista raportointia ja prosessien valvontatehtäviä.

Tehtävä voi soveltua niin kokeneemmalle kuin aloittelevalle rahoitusalan osaajalle, sillä vaativuustasoa on mahdollista muokata valittavan henkilön mukaan. Tärkeää on, että

  • sinulla on taustalla rahoitusalan opintoja (ylempi korkeakoulututkinto)
  • sinulla on hyvä perusymmärrys sijoitusinstrumenteista ja rahoitusmarkkinoista
  • olet vahvasti IT-suuntautunut (ohjelmointi- ja tietokantavalmiudet, Excel-osaaminen)
  • sinulla on rahoitusmatemaattista osaamista
  • haluat tehdä töitä yhteisen tavoitteen eteen yhdessä muun tiimin kanssa
  • pystyt työskentelemään sujuvasti myös englanninkielellä

Arvostamme lisäksi kokemusta sijoitus-, talous- tai raportointijärjestelmien kehityksestä, testauksesta ja käytöstä. Työeläkelaitosten vakavaraisuussääntelyn tuntemus ja kokemus sijoitustoiminnan konsultoinnista tai kehitystehtävistä katsotaan eduksi. Huomioithan kuitenkin, että sinun ei tarvitse osata kaikkea valmiiksi, vaan sen sijaan odotamme ennen muuta innokkuutta ja halua oppia sekä aitoa kiinnostusta työskennellä sijoitustoiminnan riskienhallinnan ja raportoinnin parissa.

Tarjoamme sinulle osaamisesi ja motivaatiosi huomioiden mielekkäät työtehtävät sekä mahdollisuuden työskennellä osana ammattitaitoista ja tiivistä riskienhallintaryhmää. Työnantajana tarjoamme paikan innostavassa organisaatiossa, jossa panostetaan hyvään työelämän laatuun. Uudet toimitilamme sijaitsevat Ruoholahdessa ja mahdollistavat nykyaikaiset tavat työskennellä.

Lisätietoja tehtävästä antavat riskienhallintajohtaja Kai Sotamaa (p. 050 381 9140) ke 15.8. 9-10 ja 16.8. 15-16 sekä rekrytoinnissa avustava konsultti Milla Kansonen Psyconilta (p. 020 7101 282) ke 8.8. klo 10-11 ja ti 21.8. klo 12-13.

Aloitamme haastattelut jo hakuajalla, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.8. osoitteessa www.psycon.com/jobs.