(Poistunut julkaisusta)

Riskianalyytikko
OP Osuuskunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Vahvistamme nyt Riskienhallinnan prosessit -osaston Operatiivisten riskien prosessit -yksikköämme kahdella innostuneella ja oma-aloitteisella riskianalyytikolla. 

RISKIANALYYTIKKO

Meistä

Operatiivisten riskien prosessit -yksikkö on OP Ryhmän liiketoiminnasta riippumattomaan riskienhallintaan kuuluva vastuualue, joka vastaa operatiivisten riskien hallinnan periaatteiden, menettelytapojen, prosessien kehittämisestä ja ylläpidosta OP Ryhmässä. 

Tehtävästä

Riskianalyytikkona tulet vastaamaan operatiivisten riskien hallinnan seurantatiedon ja raportointiin tarvittavan tiedon kokoamisesta ja ylläpidosta. Koordinoit sekä sisäisten että ulkoisten raportoinnin tuottamisen sekä vastaat sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä. Kehität käytössämme olevia työkaluja sekä neuvot, tuet ja koulutat henkilöstöämme niiden käytössä. Olet myös mukana uusien tuotteiden, palveluiden ja toimintamallien riskiarviointiprosessissa. 

Riskianalyytikon tehtävistä toinen on vakituinen ja toinen on vuoden mittainen trainee- tehtävä. 

Ketä etsimme 

Tämä tehtävä on omiaan korkeakoulututkinnon suorittaneelle finanssiliiketoiminnan tuntijalle, joka ymmärtää asiakaskäyttäytymisen muutoksen vaikutukset liiketoimintaan ja riskienhallintaan. Yhteistyökyky ja päämäärätietoisuus asioiden läpiviennissä tulevat sinulta selkärangasta. Olet joustava ja tartut reippaasti toimeen sekä johdat omaa työtäsi tehokkaasti. 

Tehtävässä tulet toimimaan useiden, myös kansainvälisten sidosryhmien kanssa, joten haastelet ja tuotat selkeää sisältöä sekä suomeksi että englanniksi. Osaat viestiä monimutkaisista asioista ymmärrettävästi ja kohderyhmän huomioiden. Tehtävässä menestyminen edellyttää myös vahvaa Excel-osaamista.

Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi, mutta mielestämme tärkeämpää on innostuneisuus, kehittämishalukkuus ja valmius haastaa totutut menetelmät.

Mitä tarjoamme sinulle?

Riskianalyytikkona saat vastuullisen ja itsenäisen roolin riskienhallinnan mielenkiintoisella tehtäväkentällä. Tueksesi saat mukavat ja ammattitaitoisen kollegat sekä modernit työvälineet, tehtävä vakituinen ja työkaverisi odottavat sinua Vallilan toimipisteeseemme. Sanomattakin lienee selvää, että OPlaisena saat käyttöösi ison talon edut ja uramahdollisuudet.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Hae tehtävään OPn Ura-sivun kautta viimeistään 10.8.2018. Mikäli mieltäsi jäi jokin askarruttamaan, yksikönpäällikkö Erja Hakanpää kertoo tehtävästä lisää puh: 050 549 4926. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.