(Poistunut julkaisusta)

Riskianalyytikko/ Senior Riskianalyytikko
POP Pankkiliitto osk

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2019

POP Pankki -ryhmä on suomalainen finanssiryhmittymä, johon kuuluu 26 POP Pankkia, verkossa toimiva vakuutusyhtiö Suomen Vahinkovakuutus Oy (POP Vakuutus), POP Pankkien yhteenliittymän keskusluottolaitos Bonum Pankki Oyj ja keskusyhteisö POP Pankkiliitto osk.

 

Haemme POP Pankkiliittoon
RISKIANALYYTIKKOA / SENIOR RISKIANALYYTIKKOA

vakituiseen tehtävään osaksi POP Pankkiliiton riskienvalvonnan tiimiä. Tunnet pankkitoimintaan liittyvät riskienvalvonnan kriittiset peruskäsitteet ja prosessit aiemman työsi kautta sekä ymmärrät toimintaan liittyvän sääntelykehikon vaatimukset.  Olet halukas ottamaan vastuullesi osan toimialan sääntelykokonaisuuksista ja kehittymään näissä tiimin syväosaajaksi. Hallitset samanaikaisesti tai olet valmis ottamaan haltuun keskeiset vaatimukset osasta toimialan viranomaisraportoinnista, jotta voit toimia tiimin osaajana / yhteishenkilönä ulkoistettua raportointipalvelua tuottaville palveluntarjoajille tai viranomaisille.

Pääset työssäsi osallistumaan erilaisiin yhteistyöryhmiin ja kehityshankkeisiin peruspankkijärjestelmän uudistukseen liittyen, sillä POP Pankki ryhmä on tekemässä historiansa suurinta investointia peruspankkijärjestelmän uudistamiseksi. Uudistus tarkoittaa valittavalta henkilöltä aktiivista ja toimeliasta osallistumista vaadittavaan kehitystyön oman vastuualueen osalta. 

 

Odotamme Sinulta

kokemusta pankkien riskienvalvonnan toteutuksesta ja siihen liittyvistä sääntelyvaatimuksista. Kykenet itsenäiseen, analyyttiseen työskentelyyn ja teet sujuvasti yhteistyötä erilaisten sidosryhmien kanssa sekä ennen kaikkea olet avoin tiimipelaaja. Olet jatkuvasti innokas oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi, sillä toimintaympäristömme ja sääntelyvaatimusten muutokset edellyttävät jatkuvaa kehitystä. Tehtävässä tarvitaan hyviä Excel-taitoja, ymmärrystä tietojärjestelmistä ja tietokannoista sekä näkemystä raportointiprosessien kehittämisestä. Työskentelykieli on suomi, mutta myös englannin kielen taitoa vaaditaan.

 

Tarjoamme sinulle:

- monipuoliset työtehtävät vakavaraisessa ja kehittyvässä pankkiryhmässä

- erinomaiset mahdollisuudet kehittyä riskienvalvonnan ja viranomaisraportoinnin asiantuntijana

- mahdollisuuden kehittyä uuden peruspankkijärjestelmän ja tietokantojen syväosaajaksi

- dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat

- modernit toimitilat, kilpailukykyisen palkkauksen sekä hyvät henkilöstöedut

- tiiviin työyhteisön ja mahtavat työkaverit!

 

Toimitilamme ovat Espoon Leppävaarassa (Panorama Tower) erinomaisten liikenneyhteyksien äärellä.

 

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään pe 4.8. 2019. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Lisätietoja tehtävästä antaa riskienhallintajohtaja Hannu Kaijomaa (puh. 040 844 2112), varmimmin perjantaina 28.6. klo 10-11, tiistaina 16.7. ja torstaina 18.7. klo 10 -11 tai hannu.kaijomaa@poppankki.fi.