(Poistunut julkaisusta)

Riskianalyytikko / Riskienhallintapäällikkö
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Haemme LähiTapiola-ryhmän Riskienhallintapalvelut-yksikköön vakituiseen työsuhteeseen Riskianalyytikkoa. Työnkuvaasi kuuluu ryhmän vakuutusyhtiöiden sijoitusriskien ja sijoitustoiminnan tuloksellisuuden mittaaminen, analysointi ja raportointi sekä näihin liittyvien laskentajärjestelmien ylläpito ja kehittäminen. Tarkka työnkuvasi muotoutuu kokemuksesi, osaamisesi ja kiinnostuksesi perusteella. Aiempi työkokemuksesi huomioiden nimikkeesi voi olla myös Riskienhallintapäällikkö.

Odotamme sinulta

  • Ymmärrystä modernin portfolioteorian perusteista, sijoitusriskien hallinnan perusmenetelmistä sekä yleisimmistä sijoitusinstrumenteista sekä niiden hinnoittelumalleista
  • Sijoitustoimintaan liittyvän kvantitatiivisen osaamisen lisäksi tietojärjestelmä- ja ohjelmointitaitoja (esim. SAS, SQL, Python, r, Matlab)
  • Aitoa kiinnostusta sijoitustoimintaan liittyen laskentajärjestelmien kehittämiseen dokumentointia unohtamatta
  • Tavoitteellista, aktiivista ja aloitekykyistä työskentelyotetta
  • Erinomaisia kommunikointi- ja verkostoitumistaitoja eri sidosryhmien kanssa
  • Hyvää paineensietokykyä

Finanssialaa koskevan vakavaraisuussääntelyn tunteminen on edukseksi.

Tarjoamme

Tehtävässäsi pääset näköalapaikalle osallistumaan ison suomalaisen vakuutusryhmän riskienhallinta-, sijoitus- ja taseenhallintaprosesseihin. Toimit itsenäisesti omalla vastuualueellasi huomioiden ryhmän politiikat ja linjaukset. Käytössäsi on modernit työvälineet ja tukenasi osaava, motivoitunut ja hyvähenkinen tiimi. LähiTapiolan työntekijänä saat käyttöösi ryhmän kattavat henkilöstöedut!

Lisätietoja

Jos sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, niin lisätietoa saat pirauttamalla Riskienhallintapäällikkö Matias Lintulalle matias.lintula@lahitapiola.fi puh. 040 3504509 maanantaina 28.10. klo 10-12 tai torstaina 31.10 14-16.

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 3.11.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian!

Tehtävään alustavasti valitun henkilön luottotiedot tarkistetaan.