(Poistunut julkaisusta)

Riskianalyytikko Finanssivalvonnan Young Professionals -ohjelmaan
Finanssivalvonta

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2018

                         

Käytännön korkeakoulusta talousvaikuttajaksi!

 

Suomen Pankki ja Finanssivalvonta tarjoavat korkeatasoisen Young Professionals -ohjelman digitalisaatiosta, finanssimarkkinoista ja rahoituksesta kiinnostuneille tuleville huippuammattilaisille.

Ohjelman aikana kierrät kuuden kuukauden jaksoissa eri osastoilla ja tutustut niiden tehtäväkenttään käytännön työn kautta. Finanssivalvonnassa ensimmäinen ja viimeinen jakso on samalla osastolla. Lisäksi saat mahdollisuuden luoda tärkeitä verkostoja.

Haemme Finanssivalvonnan Pankkivalvontaan

RISKIANALYYTIKKOA

työskentelemään pankkien analysoinnin ja valvonnan parissa sekä seuraamaan finanssialan merkittävää muutosta näköalapaikalta.

Olet mukana seuraamassa ja analysoimassa pankkien riskien kehitystä ja riskienhallinnan käytäntöjä. Erityisesti vastuullasi on pankkien viranomaisraportoinnin analysointi. Työskentelet läheisessä yhteistyössä Fivan ja EKP:n pankkivalvontojen asiantuntijoiden kanssa. Lisäksi olet mukana Finanssivalvonnan omien analyysityökalujen kehittämisessä.

Olet suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon tai olet opintojesi loppumetreillä, ja sinulla on mahdollisesti jo jonkun verran työkokemusta. Olet kiinnostunut pankkitoiminnasta ja rahoitusmarkkinoista. Ymmärrät liiketoimintamalleja etkä vieroksu juridiikkaa. Suurten datamassojen analysointi luonnistuu sinulta hyvin. Pystyt omaksumaan ja hallitsemaan laajoja kokonaisuuksia ja haluat laaja-alaisen tehtäväkentän. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, itsenäinen ote työhön, ja etsit aktiivisesti parhaita ratkaisuja. Viestit ja argumentoit olennaiset asiat sekä suomeksi että englanniksi.

Tarjoamme haastavia tehtäviä jatkuvasti kehittyvässä toimintaympäristössä. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja työskennellä finanssialan kannalta keskeisessä viranomaisessa. Ohjelman aikana saat kattavan perehdytyksen työtehtäviin ja mahdollisuuden työskennellä kannustavien ja tukea antavien kollegoiden kanssa.

Virkasuhde on määräaikainen 1.9.2018—29.2.2020. Tehtävän palkka on 3 400 euroa/kk. Muut edut määräytyvät Suomen Pankin palkkauskäytäntöjen mukaan.
Lisätietoja antaa johtava riskiasiantuntija Marjo Risku, p. 09 183 5275 tai marjo.risku(at)finanssivalvonta.fi

#talousvaikuttajaksi @FIN_FSA @SuomenPankki

Finanssivalvonta edistää finanssimarkkinoiden vakautta ja luottamusta sekä asiakkaiden, sijoittajien ja vakuutettujen suojaa. Valvomme noin tuhatta kotimaista finanssimarkkinoiden toimijaa. Lisäksi osallistumme aktiivisesti eurooppalaiseen valvontayhteistyöhön. Hallinnollisesti toimimme Suomen Pankin yhteydessä, päätöksenteossa olemme itsenäisiä. Fivalaisia on lähes 200, ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa.
 

Finanssivalvonta.fi | Twitter.com/FIN_FSA