(Poistunut julkaisusta)

Riskianalyysi-insinööri
TVO

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2018

Haemme Olkiluotoon

Riskianalyysi-insinööriä

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt riskianalyysi-insinööriä ydinturvallisuussuunnittelun asiantuntijatehtäviin.

Osallistut ydinlaitostemme ydinturvallisuuteen liittyvien muutosten suunnitteluun ja ydinlaitosten käytön ja käyttölupien kannalta välttämättömän dokumentaation ja analyysimallien ylläpitoon ja kehittämiseen. Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi eri tekniikan alojen suomalaiset ja kansainväliset yritykset, tutkimuslaitokset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset.

Sinulla on tehtävään soveltuva diplomi-insinöörin, FM:n tai insinöörin koulutus. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn, yhteistyökykyä sekä halua kehittyä ydinvoima-alan ammattilaiseksi. Sinulla on hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen työpaikan, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pääset heti mukaan ydinenergia-alan edelläkävijöiden joukkoon, sillä pian jo lähes kolmannes Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamiskeskuspäällikkö Janne Wahlman, puh. (02) 8381 3220.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 19.8.2018 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!