Riskianalyysi-insinöörejä
Teollisuuden Voima Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haemme Olkiluotoon

RISKIANALYYSI-INSINÖÖREJÄ

Meillä on mielenkiintoisia työtehtäviä! Haemme nyt riskianalyysi-insinöörejä ydinvoimalaitosyksiköiden ydinturvallisuuden suunnittelun asiantuntijatehtäviin.

Osallistut uudisrakennusprojekteissamme ja käyvillä laitosyksiköillämme ydinturvallisuuteen liittyvien laitosmuutosten ydinturvallisuuden suunnitteluun ja ydinlaitosten tuotannon ja käyttölupien kannalta välttämättömien raporttien, dokumentaation ja analyysimallien ylläpitoon ja kehittämiseen. Sovellat työssäsi riskianalyysien asiantuntemustasi kehittäessäsi ja tarkastaessasi laitos- ja järjestelmätason aineistoja ja osallistuessasi laitosyksiköiden tuotannon tukemiseen.

Yhteistyökumppaneitasi ovat yhtiömme asiantuntijoiden lisäksi eri tekniikan alojen suomalaiset ja kansainväliset yritykset, tutkimuslaitokset, asiantuntijat sekä valvontaviranomaiset.

Minkälaista henkilöä haemme?
 
Sinulla on DI:n tai FM:n koulutus sopivasta koulutusohjelmasta esim. fysiikka, matematiikka, sähkö, automaatio tai prosessi. Olet aktiivinen ja tartut toimeen, työskentelet pitkäjänteisesti ja suunnitelmallisesti ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on lisäksi hyvä suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Miksi tämä on ainutlaatuinen tilaisuus sinulle?
 
TVO-konserni on toimintaympäristönä ainutlaatuinen työpaikka, jossa pääset työskentelemään korkean turvallisuuskulttuurin toimintaympäristössä yhdessä eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa. Pian Olkiluodossa otetaan käyttöön Suomen suurin yksittäinen ilmastoteko, sillä maailman tehokkaimman OL3-ydinvoimayksikön myötä noin 30 % Suomen sähköstä tehdään Olkiluodossa. Lisäksi Olkiluodossa käytetyn ydinpolttoaineen loppusijoituksen valmistelussa on edetty pisimmälle maailmassa. Monipuolisen ja haastavan toimenkuvan lisäksi TVO-konsernissa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja kouluttautua kansainväliseksi ydinalan huippuammattilaiseksi Suomen johtavalla energia-alan toimijalla.
 

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Lasse Tunturivuori, 040-7567957.

Täytä hakemus palkkatoivomuksineen mieluiten heti, mutta viimeistään 24.11.2019 mennessä osoitteessa https://www.tvo.fi/tyopaikat ja hakeudu asiantuntevaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1312938
  • Tehtäväalue: Tekniikka
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 24.11.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Lasse Tunturivuori (lasse.tunturivuori (a) tvo.fi)
  • Puhelin: 040-7567957
  • Sijainti: Eurajoki