(Poistunut julkaisusta)

Risk Trainee - Kesätyö
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Kiinnostaako sinua tulevaisuudessa työskentely rahoitusalalla? Etsitkö itsellesi oman alan kesätyöpaikkaa mielenkiintoisten työtehtävien parissa. Tämä voi olla sinun mahdollisuutesi, sillä haemme asiakkaallemme Kuntarahoitukselle analyytikkoa kesätyöhön. Kuntarahoitus on aktiivisin suomalainen joukkovelkakirjalainojen liikkeeseenlaskija kansainvälisillä pääomamarkkinoilla.

Työtehtäväsi

Riskienhallinta-tiimissä pääset tutustumaan laajasti analyytikon työhön. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa tilinpäätösanalyysien tekeminen, johdannaisten mallintaminen riskienhallintajärjestelmässä sekä muut avustavat tehtävät. Pääset osallistumaan myös erilaisiin projekteihin ja kehittämään esimerkiksi laskentamenetelmiä riskienhallinnan saralla. Oman tiimin kollegoidesi lisäksi teet monipuolisesti yhteistyötä Kuntarahoituksen muiden toimintojen kanssa.

Tarjoamme

Ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan rahoitusalan tehtäviin. Työtehtävät ovat mielenkiintoisia ja voit aloittaa matkasi kohti riskienhallinnan asiantuntijuutta. Kuntarahoitus on vastuullinen työnantaja ja he ovatkin määrittäneet vastuullisuustyönsä tavoitteeksi myös työhyvinvoinnin kehittämisen. Pääset työskentelemään matalahierarkkisessa organisaatiossa, jossa vallitsee vastuun ja vapauden kulttuuri. Työtä tehdään tiimissä, jossa autetaan toisia ja kehitetään sekä tiimin että koko yrityksen toimintaa. Kuntarahoituksen arvoja ovat asiakaskeskeisyys, vastuullisuus ja avoimuus. Kesän jälkeen sinulla voi olla mahdollisuus jatkaa työskentelyä esimerkiksi opintojen ohella tai erilaisten projektien muodossa.

Lue lisää Kuntarahoituksesta.

Mitä toivomme sinulta?

Olet korkeakouluopintojesi loppusuoralla ja aidosti kiinnostunut rahoitusalasta. Aiempi kokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeämpää on motivaatio laajentaa osaamistasi sekä työskennellä joustavasti erilaisten työtehtävien parissa. Kuntarahoitus on antoisa paikka kehittää omaa ammattitaitoa ja saada vastuuta uusien projektien ja työtehtävien muodossa.

Työskentelyotteeltasi olet nopea, joustava ja tartut rohkeasti erilaisiin tehtäviin. Sinulla on hyvä paineensietokyky ja työskentelet tehokkaasti ripeässäkin aikataulussa. Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristö on globaali, joten tarvitset työssä suomen ohella englannin kieltä. Eduksi katsotaan, jos sinulla on osaamista SQL-tietokannoista, R-kielestä tai muusta ohjelmointikielestä.

Kiinnostuitko?

Täytä hakemus sekä liitä mukaan CV mahdollisimman pian sillä hakemukset käsitellään heti. Työt alkavat sopimuksen mukaan toukokuun aikana ja kestävät alustavasti elokuun loppuun saakka.

Kuulemme sinusta mielellämme ja lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Erica Ollikainen, Henkilöstökonsultti 050 592 7866 / erica.ollikainen@barona.fi

Tiedustelut puhelimitse keskiviikko 19.2 klo 10-11 ja tiistai 25.2 klo 14-15.

Tiedustelut puhelimitse keskiviikko 19.2. klo 10-11 ja tiistai 25.2. klo 14-15