(Poistunut julkaisusta)

Risk Reporting Specialist, Fortum Oyj, kokoaikainen, Espoo
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019
Oletko kiinnostunut rahoitusalasta? Omaatko erinomaiset Excel-taidot? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Risk Reporting Specialist!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Fortum Oyj:lle Risk Reporting Specialist. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta Fortumille määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2020 loppuun saakka. Fortumin toimisto sijaitsee Espoon Keilaniemessä.

Risk Reporting Specialist työskentelet Trading-yksikössä osana operatiivista riskien hallinnan tiimiä. Vastuullesi kuuluu Excel- ja PowerBI-raporttien päivittäinen työstäminen. Raportit ovat pääosin johdannaisten ja muiden kauppakohteiden positio- ja tuloslaskelmia. Lisäksi työ pitää sisällään ongelmanratkaisua sekä työskentelyä sisäisten sidosryhmien kanssa. Taustastasi riippuen voit päästä mukaan myös erilaisiin kehitysprojekteihin (esimerkiksi uusien tietojärjestelmien implementointi, dokumentointi tms).

Tehtävässä menestyy henkilö, joka sietää hektisyyttä ja muuttuvia tilanteita. Toivomme itseohjautuvaa ja luotettavaa tekijää, joka nauttii myös tiimi- ja sidosryhmätyöskentelystä.

Fortum on Suomen johtava puhtaan energian yhtiö, joka kehittää ja tarjoaa asiakkailleen ratkaisuja liittyen sähköön, lämpöön, jäähdytykseen ja resurssitehokkuuden parantamiseen. Lisäksi Fortum tarjoaa asiantuntijapalveluita energia-alan yrityksille auttaen heitä tekemään järkeviä energiavalintoja.

Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan. Valitulle henkilölle tullaan tekemään perusmuotoinen turvallisuusselvitys sekä huumausaineselvitys.

Pääasialliset tehtävät
 • Päivittäiset rutiinit pääosin raportointiin liittyen (Excel ja PowerBI)
 • Raporttien työstäminen, muokkaaminen ja kehittäminen
 • Kehitysprojektit oman osaamisen ja taustan mukaisesti
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai loppuvaiheen opintoja (esimerkiksi rahoitus, tilastotiede, taloustiede)
 • Erinomaisia Excel-taitoja sekä perusymmärrystä ohjelmoinnista
 • Kykyä työskennellä sujuvasti myös englanniksi
 • Ymmärrystä rahoitusalan instrumenteista ja riskien hallinnasta
 • Aktiivista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä sietää hektistä työtä
Tarjoamme sinulle
 • Arvokasta työkokemusta ja kasvumahdollisuuksia 
 • Mahdollisuuden nähdä kehittyvää ja muuttuvaa toimialaa
 • Vastuuta omiin työtehtäviin ja työnkuvaan liittyen
 • Hyvän perehdytyksen ja ammattilaisista koostuvan työyhteisön tuen
 
Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta ja tämä voisi olla mielenkiintoinen seuraava askel urallasi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 22.11.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on viimeistään joulukuun 2019 alussa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Marjukka Laakso (e. marjukka.laakso@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.