(Poistunut julkaisusta)

Risk Officer
Försäkringsaktiebolaget Alandia

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Som Risk Officer kommer du att arbeta med och vidareutveckla bolagets riskhantering och interna kontroll. Du kommer att arbeta med att förbättra den kontinuerliga mätningen och rapporteringen i vårt riskuppföljningssystem. Till dina uppgifter hör också ansvar för systematiken för incidentrapportering samt koordinering av Alandias risk och solvensbedömmning (ORSA).

Som Risk Officer är du en del av teamet som arbetar med risk, analys och återförsäkring. Du kommer att jobba i nära samarbete med Alandias CFO och bidra i övriga projekt i anslutning till hans arbete såsom exempelvis Alandias kreditrating. Det är en tillsvidare befattning och stationeringsorten är i Mariehamn.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom exempelvis ekonomi, teknik eller annan relevant ämneskombination. Vi ser gärna att du har minst två års arbetserfarenhet från försäkring- eller finans. För att lyckas i arbetet behöver du ha ett genuint intresse för att förstå Alandias verksamhet och affärsmodell och vad olika risker kan ha för konsekvenser för verksamheten. Du arbetar självständigt och driver målmedvetet projekt framåt. Eftersom du kommer att ha många kontaktytor till andra i organisationen behöver du ha en god samarbetsförmåga.

Vi erbjuder en intressant specialistroll i ett bolag med tydligt tillväxtfokus där riskhanteringen är av stor betydelse. Kontinuerlig kompetensutveckling är en självklarhet och du får handledning och coachning av sakkunniga.

För mer information om tjänsten kontakta CFO Mathias Brunnsberg, tfn. 018-29655, e-post mathias.brunnsberg@alandia.com.

Vi intervjuar fortlöpande under ansökningstiden så skicka in din ansökan med CV så snart som möjligt men senast söndag den 25 augusti via denna länk.