(Poistunut julkaisusta)

RISK MANAGER
Nordic Regional Airlines Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2018

Haemme nyt uuteen perustettavaan asiantuntijatehtävään Risk Manageria
osana yhtiön turvallisuudenhallintajärjestelmän kehittämistä, Norran Helsinki-Vantaan toimipisteeseen.

Tehtävästä noin puolet liittyy lentävän miehistön väsymyksen hallintaprosessien johtamiseen ja toinen puoli johtamisjärjestelmän kokouksien ja asiakirjojen hallintaan.

Tehtävään etsitään henkilöä, joka pystyy pitämään langat käsissään myös paineen alla. Koska toimenkuva on monipuolinen, se sisältää myös eri lähteistä tulevan tiedon muuta analysointia, turvallisuusjohtamisjärjestelmän prosessien hallintaa, ylläpitoa ja kehittämistä. Tehtävässä toimit myös läheisessä yhteistyössä yrityksen muiden osastojen kanssa ja koulutat lentävää henkilökuntaa. Tarjoamme kattavan koulutuksen tehtävän menestykselliseen suorittamiseen.
Tehtävässä työskentelet osana seitsemän hengen Safety and Compliance- tiimiä. Pienessä ja tehokkaassa tiimissä saat lisäksi osallistua muihin mielenkiintoisiin projekteihin. Tehtävä tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kehittyä ja kasvaa asiantuntijaroolissa vaativassa, mutta samalla hyvin kiehtovassa ympäristössä. 

Edellytämme hakijalta
• Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
• Tilastollisten menetelmien hallintaa
• Kykyä analyyttiseen ajatteluun
• Tarkkaa työskentelytapaa
• Yhteistyökykyä
• Kykyä toimia myös paineen alla
• Toimisto-ohjelmistojen sujuvaa osaamista

Miksi sinun kannattaisi hakea Norralle?
Meillä tehdään töitä ammattitaitoisessa, nuorekkaassa ja hauskassa porukassa. Nauramme paljon, arvostamme työtämme ja nautimme siitä, sekä annamme sen myös näkyä. Kehitysmyönteinen työilmapiiri sekä rohkeus ja avoimuus siivittävät työpäiviämme. Yhdessä tekemisen meininki ja toistemme tukeminen ovat meille pienessä työyhteisössä ensiarvoiseen tärkeää.
Aktiivinen virkistystoimikuntamme pitää huolen siitä, että meillä on tasaisin väliajoin hauskaa tekemistä yhdessä aina erilaisista urheilutapahtumista pikkujouluihin. Työsuhde-eduista mainittakoon ID-matkaliput, työterveyshuolto sekä lukuisat diilit liikunta- ja hyvinvointipalvelutarjoajien kanssa.

Miltä kuulostaa, haluaisitko sinäkin olla mukana rakentamassa suomalaista ilmailualan menestystarinaa? Lue lisää meistä kotisivuiltamme www.flynorra.com  ja tutustu Norran porukkaan oheisen Norra-videon kautta! Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus alla olevan linkin kautta 23.7.2018 mennessä. (Mitä pikemmin voit aloittaa työtehtävässä, sen parempi – aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuajalla ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä). Valitulle henkilölle teetetään lentokentän työympäristössä vaadittu suppea turvallisuusselvitys.


Lisätietoja tehtävästä antaa Safety and Compliance- osaston johtaja Jussi Laaksonen (jussi.laaksonen@flynorra.com).