(Poistunut julkaisusta)

Risk Analyst Trainee - Kesätyö
Kuntarahoitus Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Kiinnostaako sinua työskentely rahoitusalalla? Etsitkö itsellesi oman alan kesätyöpaikkaa mielenkiintoisten työtehtävien parissa?

Haemme nyt asiakkaallemme Kuntarahoitukselle Risk Analyst Traineeta riskienhallinnan yksikköön kesäksi 2021.

Risk Analyst Traineena pääset tutustumaan laajasti analyytikon työhön. Päivittäisiin tehtäviisi kuuluvat muun muassa tilinpäätösanalyysien tekeminen, johdannaisten mallintaminen riskienhallintajärjestelmässä sekä muut avustavat tehtävät. Pääset osallistumaan myös erilaisiin projekteihin ja kehittämään esimerkiksi laskentamenetelmiä riskienhallinnan saralla. Oman tiimin kollegoidesi lisäksi teet monipuolisesti yhteistyötä Kuntarahoituksen muiden toimintojen kanssa.

Työskentelet tehtävässä riskienhallinnan yksikössä, joka hallitsee ja seuraa kokonaisvaltaisesti yhtiön kokonaisriskiasemaa.

Sinä voit olla joko vasta valmistunut tai opintojesi loppuvaiheessa oleva korkeakouluopiskelija, jolla on aitoa kiinnostusta rahoitusalaa kohtaan. Katsomme aiemmat rahoitusalan kokemuksen eduksesi, mutta tärkeintä on motivaatio laajentaa omaa osaamistasi sekä työskennellä joustavasti erilaisten työtehtävien parissa. Työskentelyotteeltasi olet nopea, sinulla on hyvä paineensietokyky ja työskentelet tehokkaasti ripeässäkin aikataulussa. Kuntarahoituksen asiakaskunta on kotimaista, mutta toimintaympäristö on globaali, joten tarvitset työssä sujuvan suomen kielen taidon lisäksi englannin kieltä. Toivomme, että sinulla on hyvät tietotekniset valmiudet ja katsomme eduksesi osaamisen SQL-tietokannoista, R-kielestä tai muusta ohjelmointikielestä.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä tutustumaan rahoitusalaan jatkuvasti kehittyvässä, kansainvälisessä ympäristössä. Kuntarahoituksella pääset kerryttämään arvokasta työkokemusta osana innostunutta, osaavaa ja motivoitunutta asiantuntijayritystä, jossa ihmiset viihtyvät ja ongelmia ratkotaan yhdessä. Kuntarahoituksen arvoja ovat asiakaskeskeisyys, vastuullisuus ja avoimuus. Tutustu paremmin Kuntarahoitukseen

Kiinnostuitko? Kiinnostaako sinua työskentely Suomen kolmanneksi suurimmassa rahoituslaitoksessa? Jos vastasit kyllä, lähetä CV:si ja hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta aivan viimeistään 15.2.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä. Kesätyö ajoittuu touko-elokuulle ja työsuhde solmitaan Baronan kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Rekrytointikonsultti Sanna Minkkinen, p. 044 033 4356 tai sähköpostitse sanna.minkkinen@barona.fi.