(Poistunut julkaisusta)

Ripustelija
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

Etsimme Koverossa sijaitsevalle metallialan asiakkaallemme reippaita sekä oma-aloitteisia työntekijöitä maalauslinjaston ripustelu tehtäviin.

Kyseessä on päivätyö, jossa päivittäinen työaika on joko 06.00-14.30 tai 07.00-15.30. Tehtävässä pärjää, jos olet motivoitunut oppimaan uusia asioita, et pelkää fyysistä työtä sekä olet muutenkin ahkera työntekijä. Aikaisempi työkokemus teollisuuden tehtävistä katsotaan eduksi, mutta ei pakolliseksi.

Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja aluksi töitä on tiedossa 2-3 kuukautta, mutta töiden on mahdollista jatkua pidempäänkin ja osaavalle sekä reippaalle työntekijälle tarjolla voi olla jopa vakituinen työsuhde. Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja koet olevasi etsimämme henkilö niin jätä hakemus pikaisesti. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien työntekijöiden löydyttyä.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.