(Poistunut julkaisusta)

Ripustelija / tuotantotyöntekijä
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Finelcomp Oy on vuonna 1988 perustettu sähkökeskusmekaniikkaa valmistava yritys. Finelcomp Oy tuottaa ratkaisuja sähkönjakelu- ja telelaitteiden kiinnitysmekaniikan tarpeisiin, sekä tarjoaa korkealaatuista ja kilpailukykyistä ohutlevyosien sopimusvalmistusta asiakkailleen.

Haemme nyt asiakkaallemme Finelcomp Oy:lle tuotannon työntekijää työskentelemään maalauslinjastolle. Tehtävänäsi on mm. metallikappaleiden suojaaminen ja ripustelu sekä tavaran pakkaaminen ja kierteiden puhdistus.

Eduksi on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta teollisesta työstä, mutta tehtävään perehdytetään kyllä. Olet ennen kaikkea oppimiskykyinen, motivoitunut ja oma-aloitteinen työssäsi. Sinulla on myös normaali fyysinen kunto ja olet valmis tekemään 3-vuorotyötä.

Työ alkaa mahdollisimman pian ja kestää aluksi määräajan, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työhön. Finelcomp Oy tarjoaa sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviin, siistit työtilat sekä mukavan työyhteisön.

Jos kiinnostuit, jätäthän hakemuksesi pikaisesti. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointipäällikkö Piia Sallinen: piia.sallinen@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 385 4280.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.