(Poistunut julkaisusta)

Ripustelija metallimaalaamoon, Jyväskylä
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakkaallemme ripustelijaa pulverimaalauslinjastolle Jyvässeudulle.

Tehtäviin kuuluvat maalaukseen menevien kappaleiden ripustelu sekä valmiiden tuotteiden tarkistus ja pakkaaminen. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä hyvää fyysistä peruskuntoa, koska ripusteluun menevät kappaleet ovat ajoittain painavia ja kappaleiden nostelu vaatii myös voimaa. Arvostamme ahkeraa ja hyvän työasenteen omaavaa tekijää, joka jaksaa tehdä pitkäjänteisesti toistavaa työtä. Auton käyttömahdollisuus on etu työpaikan sijainnin vuoksi.

Työt alkavat heti ja voivat kestää ainakin koko kuluvan kevään.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi ja osaamisestasi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.