(Poistunut julkaisusta)

Ripustelija maalauslinjastolle
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Haemme nyt maalauslinjastolle ripustelijaa loppuvuodelle työsuhteeseen Orimattilaan.

Etsimme nyt pikaisella aikataululla asiakkaamme loppuvuoden sesonkiin reippaita ja fyysisestä työtä etsiviä henkilöitä, jotka voisivat aloittaa työt pikaisella aikataululla. Työhön opetetaan.

Työssäsi vastaat asiakasyrityksemme tuotantolaitoksen maalauslinjalla tuotteiden vastaanotosta, tarkkailet työn laatua sekä teet tarvittavia korjauksia. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, sillä työssä on paljon tuotteiden siirtelyä, nostelua ja liikkumista. Eduksi on, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta teollisuus-/tuotantotyöstä, mutta tärkeintä on valmius fyysisen työn tekoon ja reipas ote työntekoon. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta samankaltaisista tehtävistä.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja kestävät ainakin marraskuun loppuun. Hyvin työssään pärjäävällä on erinomainen mahdollisuus työllistyä pidempiaikaisestikin.

Työ on 2-vuorotyötä arkipäiviin sijoittuen (työajat vuoroviikoin 06-14 ja 14-22).

Tarjoamme aktiivisen työn, jossa pääset kertyttämään teollisuuden työkokemustasi. Alan kokemuksen osaajalla, on myöhemmin erinomainen mahdollisuus työllistyä myös kesätöihin yms. Palkkaus teknologiateollisuuden tes:n mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit niin jätä heti hakemus tai soita ja kysy lisää: Barona / Mari Ylä-Uotila, puh. 050 572 4853.

Käy jättämässä heti hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi, huomioithan, että käymme hakijoita läpi jo hakuaikana. Huomioithan, että emme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.