(Poistunut julkaisusta)

Ripustelija fyysiseen työhön teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Etsimme reipasta ja ripeää tyyppiä Orimattilaan maalauslinjastolle ripustelijaksi pitkäaikaiseen työhön.

Ripustelijan työssä vastaat maalauslinjaston linjan lastauksesta ja purkamisesta asiakasyrityksen valmistamista tuotteista. Lisäksi kuljetat tuotteita eteenpäin ja pääset ajamaan trukkia (valmista ajo-osaamista ei vaadita). Työ on fyysistä, sisältää paljon nostelua ja vaatii ripeää työotetta. Mikäli etsit töitä vuodelle 2020, missä ei tarvitse pysyä paikallaan ja pääsee liikkumaan, niin tässä voisi olla oikea työ sinua varten.

Työt alkavat helmikuun aikana ja määräaikainen työsopimus tehdään myöhään syksyyn saakka, joten olethan valmis sitoutumaan töihin ainakin lokakuun loppuun saakka. Hyvin työssään pärjäävällä on myös erinomainen mahdollisuus saada vakituinen työsuhde asiakasyrityksestämme tämän jälkeen.

Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä arkipäiviin sijoittuen (työajat vuoroviikoin 06-14 ja 14-22).

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta teollisuus-/tuotantotyöstä, mutta sei ei ole pakollista, sillä kaikki tehtävät opetetaan. Tärkeintä on kiinnostus ja valmius fyysisen työhön ja reipas asenne työntekoa kohtaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän sisähommista, jossa pääset oppimaan uusia taitoja hyvässä porukassa. Palkkaus teknologiateollisuuden tes:n mukaisesti.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana, joten mikäli kiinnostuit niin soittele lisätietoja tai käy suoraan jättämässä heti hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi. Mikäli tämän tyyppinen työ kiinnostaa niin jätä ihmeessä hakemus, talven aikana saattaa aueta myös lisäpaikkoja.

Mahdollisia lisätietoja tehtävästä voit kysellä puhelimitse Baronalta: Mari Ylä-Uotila / 050 572 4853.

Parhaiten olemme tavoitettavissa keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-10 välillä.