(Poistunut julkaisusta)

Ripustelija fyysiseen työhön teollisuuteen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Etsimme reipasta ja ripeää tyyppiä Orimattilaan maalauslinjastolle ripustelijaksi pitkäaikaiseen työhön.

Ripustelijan työssä vastaat maalauslinjaston linjan lastauksesta ja purkamisesta asiakasyrityksen valmistamista tuotteista. Lisäksi kuljetat tuotteita eteenpäin ja pääset ajamaan trukkia (valmista ajo-osaamista ei vaadita). Työ on fyysistä, sisältää paljon nostelua ja vaatii ripeää työotetta. Mikäli etsit pitkäaikaista työtä, missä ei tarvitse pysyä paikallaan ja pääsee liikkumaan, niin tässä voisi olla oikea työ sinua varten. Työt alkavat helmikuun aikana heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsopimus tehdään myöhälle syksyyn. Olethan valmis sitoutumaan töihin ainakin lokakuun loppuun saakka. Hyvin työssään pärjäävällä on myös erinomainen mahdollisuus saada vakituinen työsuhde asiakasyrityksestämme

Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä arkipäiviin sijoittuen (työajat vuoroviikoin 06-14 ja 14-22).

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta teollisuus-/tuotantotyöstä, mutta niitä ei edellytetä, sillä kaikki tehtävät opetetaan. Tärkeintä on kiinnostus ja valmius fyysisen työhön ja reipas asenne työntekoon.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset oppimaan uusia taitoja hyvässä porukassa. Palkkaus teknologiateollisuuden tes:n mukaisesti.

Haastattelemme hakijoita jo lähiviikkoina, joten mikäli kiinnostuit niin soittele lisätietoja tai käy suoraan jättämässä heti hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi. Mikäli tämän tyyppinen työ kiinnostaa niin jätä ihmeessä hakemus, talven aikana saattaa aueta myös lisäpaikkoja.

Mahdollisia lisätietoja tehtävästä voit kysellä puhelimitse: Mari Ylä-Uotila / 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.