(Poistunut julkaisusta)

Ripustelija fyysiseen työhön teollisuuteen
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2018

Etsimme reipasta ja ripeää tyyppiä Orimattilaan maalauslinjastolle ripustelijaksi.

Työssä vastaat maalauslinjaston linjojen lastauksesta ja purkamisesta maalatuista tuotteista. Työ on fyysistä, sisältää paljon nostelua ja vaatii ripeää työotetta. Mikäli etsit työtä, missä ei tarvitse pysyä paikallaan, niin tässä voisi olla pidempiaikainen työ sinua varten. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuvat myöhälle syksyyn. Olethan valmis sitoutumaan töihin ainakin lokakuun loppuun saakka.

Työ on kokoaikaista 2-vuorotyötä arkipäiviin sijoittuen (työajat vuoroviikoin 06-14 ja 14-22).

Toivomme, että sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta teollisuus-/tuotantotyöstä, mutta niitä ei edellytetä, sillä tehtävään opetetaan. Tärkeintä on kiinnostus fyysisen työhön ja reipas asenne työntekoon. Työ sopii myös esimerkiksi välivuotta viettävälle.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän, jossa pääset oppimaan uusia taitoja hyvässä porukassa. Palkkaus teknologiateollisuuden tes:n mukaisesti.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten mikäli kiinnostuit niin soittele lisätietoja tai käy suoraan jättämässä heti hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta osoitteessa www.barona.fi.

Mahdollisia lisätietoja tehtävästä voit kysellä joko sähköpostitse tai puhelimitse: Mari Ylä-Uotila / 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.