(Poistunut julkaisusta)

Ripustaja/maalari, Vimpelin Teollisuusmaalaus Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2018
Vimpelin Teollisuusmaalaus on vuonna 1996 perustettu pintakäsittelyalan yritys. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti metallisten kappaleiden pintakäsittelyssä, asiakkaamme toivomalla tavalla.
Vahvuutenamme ovat laatu, monipuolisuus ja joustavuus. Maalauslinjamme soveltuu teräksen, alumiinin ja sinkityn materiaalin pintakäsittelyyn.

Etsimme asiakkaallemme Vimpelin teollisuusmaalaus Oy:lle reippaita ja hyvän fyysisen kunnon omaavia RIPUSTAJIA / MAALAREITA.

Töitä on tarjolla sekä kokoaikaista että keikkaluontoista työtä etsivälle. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Hakijoilta odotamme oma-aloitteisuutta, motivoitunutta asennetta työntekoon sekä hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta, mukavan työympäristön ja kannustavat työtoverit.

Hae paikkaasi jo tänään ja varmista itsellesi haastatteluaika toimistollemme! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.