(Poistunut julkaisusta)

Ripustaja / tuotantotyöntekijä Nokialle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Etsimme Nokialla sijaitsevalle asiakkaallemme teollisten metalliovien ja ikkunoiden valmistukseen tuotantotyöntekijää maalaamon ripustus- ja viimeistelytehtäviin. Päivittäiseen tekemiseen kuuluu myös pakkauksen ja varastoinnin työtehtäviä, jossa valmiit tuotteet valmistellaan kuljetusta varten. Työ sopii erinomaisesti myös työuransa alkuvaiheessa olevalle nuorelle. Asenne ja motivaatio ratkaisee!

 

Haemme reipasta ja oma-aloitteista tekijää maalaamoon. Työnkuvaan kuuluu raskaiden metallisten osien pintakäsittely ja ripustaminen. Työ sisältää paljon nostelua ja nostettavat osat ovat painavia, joten työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa. Aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ei vaadita, sillä työhön perehdytetään. Toivomme kuitenkin, että olet kätevä käsistäsi ja kovalla työmotivaatiolla varustettu. Tarjoamme sinulle työn pitkään toimineessa suomalaisessa metallialan yrityksessä, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itsesi. Tukenasi on alan ammattilaiset, pitkällä kokemuksella. Työ alkaa elokuun alussa ja alustavasti jatkuu ainakin vuoden loppuun asti. Työstä maksetaan kilpailukykyistä palkkaa ja työtä tehdään pelkästään aamuvuorossa.

 

Jos olet käsillä tekemisestä nauttiva ahkera ja tarkka tekijä, kerro meille osaamisesi heti. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla: Jani.karjalainen@adecco.fi tai 050 444 4480.