(Poistunut julkaisusta)

Ripustaja / pakkaaja, Vimpelin Teollisuusmaalaus Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020
Vimpelin Teollisuusmaalaus on vuonna 1996 perustettu pintakäsittelyalan yritys. Yritys palvelee asiakkaitaan monipuolisesti metallisten kappaleiden pintakäsittelyssä, asiakkaidensa toivomalla tavalla.

Vimpelin Teollisuusmaalauksen vahvuuksia ovat laatu, monipuolisuus ja joustavuus. Maalauslinjat soveltuvat teräksen, alumiinin ja sinkityn materiaalin pintakäsittelyyn.

Etsimme asiakkaallemme Vimpelin Teollisuusmaalaus Oy:lle reippaita ja hyvän fyysisen kunnon omaavia RIPUSTAJIA / PAKKAAJIA kesäkaudelle 2020.

Hakijoilta odotamme oma-aloitteisuutta, motivoitunutta asennetta sekä hyvää fyysistä kuntoa. Mikäli olet innokas oppimaan uutta, aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä ei ole välttämätöntä.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta, mukavan työympäristön ja kannustavat työtoverit.

Hae paikkaasi jo tänään ja varmista itsellesi haastatteluaika toimistollemme! Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.