(Poistunut julkaisusta)

Rippikoulutyön pappi
Helsingin seurakuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.9.2019

Töölön seurakunnassa on haettavana seurakuntapastorin virka 1.12.2019 alkaen.

Monipuolista osaamista, kokemusta ja innostunutta motivaatiota omaavassa työyhteisössä on 70 kokoaikaista työntekijään ja useita kymmeniä tuntityöntekijöitä. Seurakunnan muina vastuunkantajina toimii 16 luottamushenkilöä ja lähes 500 vapaaehtoista. Tähän joukkoon haemme nyt Sinua, seurakunnan rippikoulu- ja nuorisotyöstä kiinnostunutta ja innostuksella nuorten elämään merkityksellisyyttä tuovaa pappia. Rippikoulutyön pappi sijoittuu nuoriso- ja rippikoulutyön tiimiin. Lisäksi hän kuuluu Meilahden kirkon messu- ja musiikkiryhmään, ja osallistuu siten tehtävänkuvan mukaisesti myös papin perustyön hoitamiseen.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää seurakuntatyön ja kasvatustoiminnan tuntemusta sekä pedagogista osaamista. Haemme virkaan oma-aloitteista ja organisointikykyistä pappia, jolla on taitoa ja kykyä nuorten kohtaamiseen ja kirkon uskon ymmärrettävään sanoittamiseen pääkaupunkiseudun moniarvoisessa ja -kulttuurisessa toimintaympäristössä. Arvostamme innostuneisuutta, vastuullisuutta ja itseohjautuvuutta sekä hyviä tiimityöskentely-, työyhteisö- ja mediataitoja. Odotamme, että tehtävään valittavalla on aito halu pitkäjänteisesti kehittää Töölön seurakunnan rippikoulu- ja nuorisotyön tavoittavuutta ja vaikuttavuutta. Töölön seurakunta tarjoaa tähän hyvät toimintaedellytykset. Aikaisempi rippikoulu- ja nuorisotyön tuntemus katsotaan eduksi.

Virka sijoittuu kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 601. Vuosisidonnainen palkanosa ja vuosilomat määräytyvät Kirkon virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Tarjoamme laadukkaat työterveyspalvelut, hyvät työvälineet ja koulutusmahdollisuudet. Seurakunnassa on käytössä hengellisen työn viranhaltijoiden moduulityöaika, ks. KirVesTes 2018-2020, Liite 20. Virkaan valitun on ennen viran vastaan ottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virka tulee ottaa vastaan 1.12.2019 lukien tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat nuoriso- ja rippikoulutyön tiimivastaava, johtava nuorisotyönohjaaja Anni Laakso, puh. 050 387 7149 ja kirkkoherra Hannu Ronimus, puh. 050 430 1180.

Hakuaika päättyy ma 14.10.2019 klo 16, jolloin hakemusten ansioluetteloineen tulee olla Kirkko HR-järjestelmässä tai Töölön seurakunnan kirkkoherranvirastossa (kuoreen merkintä: Rippikoulutyön pappi), osoitteessa: Töölön seurakunta, Mechelininkatu 32 a B, 00260 Helsinki. Hakemuksia ei palauteta.

Haastattelut pidetään ti 22.10. klo 16-19 ja tarvittaessa pe 25.10. klo 16-19. Haastatteluun kutsuttaville asiasta ilmoitetaan pe 18.10. mennessä. Töölön seurakunnan seurakuntaneuvosto tekee 5.11.2019 päätöksen siitä, kenelle hakijoista pyydetään virkaan viranhoitomääräystä Helsingin hiippakunnan tuomiokapitulilta.

Hakuaika
23.9. - 14.10.2019

Organisaatio
Töölön seurakunta, Helsinki

Tehtäväalue
Seurakuntatyö, rippikoulu- ja nuorisotyö