(Poistunut julkaisusta)

RIPPIKOULUTYÖN KAUSITYÖN MÄÄRÄAIKAINEN VIRKASUHDE
Vantaan seurakunnat, Vantaankosken seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Vantaankosken seurakunta hakee kesätyöntekijää määräaikaiseen virkasuhteeseen ajalle 15.6.-2.8.2020. Työtehtäviin kuuluu kahden rippikoulun suunnittelu, valmistelu ja toteutus yhteistyössä rippikoulutiimin kanssa. Lisäksi työtehtäviin voi kuulua yleistä seurakuntatyötä.

Edellytämme hakijalta kirkon alan tutkintoa tai opintoja, sosionomi / kirkon nuorisotyönohjaaja amk, yhteisöpedagogi/kirkon nuorisotyönohjaaja amk tai teologi. Eduksi katsomme kokemuksen leiri- ja kasvatustyöstä, kiinnostuksen nuorten kanssa työskentelyyn, kyvyn työskennellä ryhmässä sekä RKS 2017:n tuntemuksen.

Palkkaus määräytyy kirkon yleisen palkkausjärjestelmän vaativuusryhmän 201, 302 tai 303 mukaan, opintojen vaiheesta riippuen.

Täytämme määräaikaisen viran, kun sopiva hakija löytyy. Tehtävää haetaan ensisijaisesti KirkkoHR-rekrytointijärjestelmän kautta. Hakemuksen voi myös toimittaa osoitteeseen Vantaankosken seurakunta, Rajatorpantie 8, 01601 Vantaa. Kuoreen kirjoitetaan merkintä ”Rippikoulutyön kausityöntekijä”. Hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoa antaa Vantaankosken seurakunnan johtava nuorisotyön pastori Auli Saarsalmi-Paalasmaa 050 541 4954, auli.saarsalmi-paalasmaa@evl.fi sekä rippikoulutyöstä vastaava nuorisotyönohjaaja Marika Pasanen, 050 346 0727, marika.pasanen@evl.fi.