(Poistunut julkaisusta)

Ripeitä siivoijia
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Haemme asiakasyrityksillemme Kokkolaan, Pietarsaareen ja Kaustiselle nopealla aikataululla

SIIVOOJIA

Tehtäviisi kuuluu tilojen ylläpito- ja perussiivousta, toimistoissa, kaupoissa ja varastossa.

Odotamme sinulta vastuullista ja itsenäistä työskentelytapaa. Olet huolellinen, järjestelmällinen työskentelet tehokkaasti tiimissä. Arvostamme siivoojan työkokemusta, mutta riittää että olet kiinnostunut siivoojan työstä. Ajokortti ja oma auto katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn 20-37,5h/vko ja määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja asiantuntevan tiimin tuen.

Haethan pian, haastattelut aloitetaan jo hakuaikana!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 28.2.2019 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai henkilöstökonsultti Maria Nylund puhelin 044 272 6531 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065. 

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.