(Poistunut julkaisusta)

Ripeitä saliapulaisia
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019
Toimenkuva
Haemme pääkaupunkiseudulle ripeitä ja innokkaita saliapulaisia! Saliapulaisena pääset työskentelemään erilaisissa avustavissa työtehtäviä ravintolasalissa, mm. siistit tarjoilupöytiä ja täydennät buffetia, katat pöytiä ja huolehdit astiahuollosta sekä ohjaat ravintolan asiakkaita. Tehtävät ovat monipuoliset ja edellyttävät iloista, aurinkoista asennetta.

Tarjoamme sinulle joustavan tavan tehdä töitä ja miellyttävän työympäristön asiakasyrityksissämme sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden myös pidempiin määräaikaisiin työsuhteisiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää innokasta asiakaspalvelutaitoa, oma-aloitteellisuutta sekä reipasta otetta työhön. Tehtävässä pääset kokemaan uusia haasteita ja laajentamaan omaa osaamistasi.
Odotamme sinulta
Edellytämme hygieniapassia ja voimassa olevaa salmonellatodistusta. Työssä menestyminen vaatii reipasta asiakaspalveluasennetta sekä ehtaa kiinnostusta ravintola-alaa kohtaan.
Muut tiedot
Jos omaat sopivan kokemuksen ja positiivisen asenteen, hae tähän tehtävään niin pääset kohtaamaan uusia haasteita! Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Ruusu, ruusu.toivonen@enjoy.fi
Kesto
Toistaiseksi
Lisätietoja
Ruusu Toivonen, ruusu.toivonen@enjoy.fi, 0405020851
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 23.04.2019 mennessä.