(Poistunut julkaisusta)

Rinneravintolatyöntekijä
Go On Oulu

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Go On Oulu etsii asiakkaalleen Ouluun

RINNEKAHVILATYÖNTEKIJÄÄ.

Toivomme, että sinulla on aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelusta, kassan käytöstä sekä itsenäisestä työskentelystä kahvilaympäristössä. Olethan reipas, sanavalmis, iloinen ja energinen työntekijä, joka viihtyy urheilullisessa rinneympäristössä. Työ on osa-aikaista, ja vuoroja on sesongin aukioloaikojen mukaisesti noin 2-5 vuoroa viikossa. Hakijalta toivommekin mahdollisuutta työskennellä joustavasti aina silloin, kun tarvetta on.

Ruskotunturi haluaa tarjota asiakkailleen vain parasta palvelua! Kahvilatyöntekijänä olet avainasemassa luomassa hyvää fiilistä, sekä varmistamassa palvelun korkean tason jokaiselle asiakkaalle. Siksi rinnekahvilatyöntekijänä työnkuvaasi kuuluvat kahvilatyöskentelyn lisäksi myös asiakkaiden viihtyvyydestä ja kahvilan siisteydestä vastaaminen.

Edellytämme:
- Hygieniapassia ja anniskelupassia
- Oman auton käyttömahdollisuutta
- Asiakaspalvelutaitoja
- Reipasta ja itsenäistä työotetta
- Joustavuutta työvuorojen suhteen

Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Työsuhde: Osa-aikainen
Palkkaus: TES

Lisätietoa paikasta antaa Go On Oulun HR-päällikkö Marja Parkkari, puh. 0443308824

Jos kiinnostuit tästä paikasta, laita hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Go On Oulu on oululainen henkilöstöpalveluratkaisuja tarjoava yritys, joka on osa Go On Yhtiötä. Tarjoamme räätälöityjä palveluja asiakkaidemme henkilöstötarpeisiin ympäri Suomen. Löydät meidät Facebookista ja Instagramista.