Rikosseuraamusesimies (Sukevan vankila)
Rikosseuraamuslaitos

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Organisaation esittely

Me Rikosseuraamuslaitoksessa teemme vaikuttavaa työtä uusintarikollisuuden ehkäisemiseksi. Ydintehtävämme on yhdyskuntaseuraamusten ja vankeusrangaistusten täytäntöönpano sekä tutkintavankeuden toimeenpano. Toimimme oikeusministeriön hallinnonalalla ja olemme osa rikosoikeudellista ketjua. 

Toimimme valtakunnallisesti kolmella eri rikosseuraamusalueella, joihin kuuluu yhteensä 26 vankilaa ja 14 yhdyskuntaseuraamustoimistoa. Lisäksi meillä on Keskushallintoyksikkö, Rikosseuraamusalan koulutuskeskus ja Täytäntöönpanoyksikkö.

 

Tehtävän kuvaus

Moni pitää työtämme mystisenä. Moni ei kuitenkaan tiedä, miten monipuolisia työtehtäviä teemme. Olemme nähneet monenlaisia tarinoita. Olemme porukka, joka on maailman kärkitasoa! Teemme yhdessä yhteiskunnallisesti merkittävää, tutkimukseen perustuvaa työtä, josta olemme aidosti ylpeitä. Eikä suotta.

Etsimme nyt sinua

RIKOSSEURAAMUSESIMIES

Sukevan vankila on 181-paikkainen suljettu vankila. Henkilökunnan virkoja on 120. Vankila sijaitsee Sonkajärven kunnassa 6 km:n päässä Sukevan taajamasta.

Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalueella on haettavana Sukevan vankilan määräaikainen rikosseuraamusesimiehen virkasuhde ajalle 1.6.2021- 30.9.2021. Määräaikainen virkasuhde täytetään 1.6.2021 lukien tai sopimuksen mukaan.

Toimit lähityötä tekevien työntekijöiden esimiehenä. Lähiesimiehenä vastaat vartijoiden ja rikosseuraamustyöntekijöiden osaamisen ylläpidosta, työajankäytön seurannasta, resurssien tehokkaasta käytöstä sekä työhyvinvoinnista ja työssä jaksamisesta.

Esimiestyön lisäksi tehtävässäsi korostuu asiakasprosessien kehittäminen, vastuuvirkamiesmallin ja vankilassa tehtävän lähityön kiinnittäminen osaksi päivittäisiä tehtäviä.

Esimiehenä kehität ja uudistat työryhmän työtä strategisten tavoitteiden ja tulossopimuksen mukaisesti tuloksellisuutta edistäen. Työtehtäviisi kuuluu myös vankilan toimintojen sujuvuudesta sekä järjestyksestä ja turvallisuudesta huolehtiminen. Yleishallinnolliset tehtävät, yhteistyö viranomaisverkostojen ja muiden yksikön ulkopuolisten toimijoiden kanssa sisältyvät luonnollisesti rikosseuraamusesimiehen tehtäviin.

Luottamusta, turvallisuutta, oikeudenmukaisuutta sitä Rise on.

 

Säädetyt kelpoisuusvaatimukset

Kelpoisuusvaatimuksena rikosseuraamusesimiehen virkaan on korkeakoulututkinto (Valtioneuvoston asetus Rikosseuraamuslaitoksesta 30.12.2015/1739).

Kielitaito tulee osoittaa ensisijaisesti asetuksessa 481/2003 mainitulla tavalla (esim. valtionhallinnon kielitutkinnot, kielitaidon osoittaminen yleisillä kielitutkinnoilla tai kielitaidon osoittaminen opintojen yhteydessä).

 
Kielitaito:
Suomi: Suullinen ja kirjallinen: Erinomainen taso.
Ruotsi: Ymmärtäminen: Tyydyttävä.

 

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

 

Hakijalta odotamme

Odotamme, että Sinulla on jo aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä ja olet motivoitunut työskentelemään esimiehenä sekä kiinnostunut edelleen kehittämään esimiestaitojasi.

Osaat toimia tasapuolisesti, työntekijöitä kannustamalla ja motivoimalla sekä osallistamalla heitä yhteisten tavoitteiden edistämiseksi.

Suljetussa toimintaympäristössä työskentely edellyttää oma-aloitteista työskentelyotetta ja kykyä kantaa vastuuta, sekä hyvää organisointikykyä ja ajankäytön hallintaa. Työn toimintaprosessien kehittäminen on sinulle luontevaa ja mielekästä. Työtehtävien hoitamiseksi tarvitset ajokortin.

Arvostamme aikaisempaa rikosseuraamusalan kokemusta ja esimieskoulutusta.

 

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen

Työaika:   Jaksotyöaika

Jakso- tai virastotyöaika. Työaika ajoittuu arkipäiville.

Tehtävä alkaa:   1.6.2021

Tehtävä alkaa 1.6.2021 tai sopimuksen mukaan.

Määräaikainen, päättyy:   30.9.2021

Määräaikaisen virkasuhteen perusteena on Virkamieslaki 9 § 1 mom. Vakinaisen viranhaltijan sijaisuus.

 

Virka on viraston yhteinen.

 

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   14.5.2021 16:15

ID:   25-516-2021

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalue
PL 273 (Asemakatu 2)
70101  Kuopio

 

Palkkaukseen liittyvät tiedot

 Rikosseuraamusesimiehen viran tehtäväkohtainen palkka sijoittuu vaativuustasolle 11 (2454,24 €/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaista palkanosaa enintään 36 % ja kokemusosaa enintään 12 %.

 

Edut

  • Työnantaja tukee kouluttautumista ja ruokailua.
  • Laaja työterveyshuolto.
  • Työmatkaetu ja kulttuuri/liikuntasetelit.
  • Työkykyä ylläpitävää liikuntaa 1 h/vko työaikana työtilanteen salliessa.

 

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä:   1

 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Maarit Kuusela
Apulaisjohtaja
050 525 4477
 
Jari-Pekka Holopainen
Johtaja
050 409 6612

 

 

Toimipiste

Sukevan vankila
PL 2 (Ristikkotie 10)
74345 Kalliosuo

 

 

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Alle vuoden kestävässä virkasuhteessa koeaika voi olla enintään puolet virkasuhteen kokonaiskestosta (Virkamieslaki 10 §).

Rikosseuraamuslaitoksen virkaa täytettäessä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan henkilökohtaiseen sopivuuteen rikosseuraamusalan tehtäviin (asetus 1739/2015).

Voit hakea tätä tehtävää myös toimittamalla hakemuksesi osoitteeseen: Itä- ja Pohjois-Suomen rikosseuraamusalue, aluekeskus, PL 273, 70101 Kuopio.

http://www.rikosseuraamus.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot