(Poistunut julkaisusta)

Rikastusmineralogian tutkija
Geologian tutkimuskeskus GTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.9.2020

Geologian tutkimuskeskus hakee rikastusmineralogian tutkijaa Kiertotalouden ratkaisut -tulosyksikköön. Sijoittumispaikkakunta on Outokumpu.

Tehtävänäsi on toimia Rikastusmineralogian tutkimusryhmässä asiantuntijana ja projektipäällikkönä. Työtehtävät ovat pääasiassa mineralogisia tutkimustöitä, jotka liittyvät laajempiin GTK:n projektikokonaisuuksiin sekä erilaisiin suoriin asiakastoimeksiantoihin. Tutkittavat materiaalit käsittävät geologisia luonnonmateriaaleja sekä mm. niistä jalostettuja erilaisia epäorgaanisia prosessi- ja kierrätysmateriaaleja. Työympäristö on yksi maailman parhaista mineraalitekniikan tutkimuslaitoksista ja työssä käytetään hyvin monipuolista valikoimaa mineralogian alan tutkimuslaitteistoja ja –ohjelmistoja (mm. FE-SEM, MLA, QEMSCAN, AMICS, XRD, Raman-mikroskooppi, valomikroskooppi).

Odotamme sinulta 

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa geologiassa sisältäen mineralogian opintoja
  • vahvaa mineralogista osaamista
  • sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista
  • yhteistyökykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä korkeaa työmotivaatiota

Luemme eduksi 

  • käytännön töissä hankitun prosessimineralogian asiantuntemuksen sekä kokemuksen kaivosteollisuudesta
  • mineralogisen tutkimuksen laitteisto-osaamisen 
  • suomen kielen taidon

Tarjoamme sinulle 
Sinua odottaa tehtävä kansainvälisessä toimintaympäristössä ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi. Pääset työskentelemään monimuotoiseen yhteisöön, jossa arvostetaan jokaisen työpanosta. Uudistamme määrätietoisesti osaamistamme ja toimintaamme. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehdimme laaja-alaisen työhyvinvointia tukevan toiminnan ja kattavan työterveyshuollon avulla. Tutustu meihin lisää: www.gtk.fi/ura-gtkssa

Palkkaukseen liittyvät tiedot
Tehtävän palkkaus määräytyy vaativuusluokan 8 - 9 sekä tehtävään valittavan henkilön osaamisen mukaan. Palvelussuhteen alkuvaiheessa kokonaispalkka on noin 3 460–4 180 €/kk. 

Turvallisuusselvitys
Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Muut tehtävään liittyvät tiedot
Tehtävä alkaa 1.12.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Lisätietoja antavat tuleva esimiehesi, ryhmäpäällikkö Hannu Tapani Makkonen (puh. 029 503 5847) 
sekä yksikön päällikkö Jouko Nieminen (puh. 029 503 2180). 

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen 12.10.2020 klo 16.15 mennessä Valtiolle.fi-palvelun kautta, työavain 32-718-2020.