(Poistunut julkaisusta)

Rikastamon operaattori
Sotkamo Silver Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2018

Haemme Sotkamo Silverin hopeakaivokselle rikastamoon operaattoreita vakituisiin työsuhteisiin. Tule nyt mukaan kaivamaan hopeaa Suomen ensimmäiselle hopeakaivokselle!

Sotkamon kaivos on ensimmäinen hopeakaivos Suomessa. Hopeakaivoksen historia ulottuu vuoteen 1980. Tällöin Oulun yliopiston tutkijat löysivät hopeaa pienen järven rannalta. Kaivoksen kehittämiseen on käytetty noin 30 miljoonaa euroa. Nyt kaivoksen tuotanto saadaan käyntiin ja etsimme kaivokselle rikastamoon operaattoreita. Rikastamon käynnissäpidon vastuulla on rikastamon turvallinen, tehokas ja taloudellinen toiminta.

Operaattorina sinulla tulisi olla kemian-, prosessi- tai rikastustekniikan peruskoulutus sekä kokemusta rikastus- tai prosessiteollisuudesta.

Arvostamme yhteistyökykyä, reippautta, huolellisuutta ja oikeaa asennetta. Työhön annetaan riittävä koulutus riippuen valittavan henkilön kokemuksesta ja koulutustaustasta.

Rikastamo toimii 24/7 vuoden ympäri. Vuorot ovat 12 tuntisia ja vuorojärjestelmä on 2 päivävuoroa – 2 yövuoroa – 6 päivää vapaata. Myös viisipäiväistä viikkoa tehdään tarvittaessa, jolloin järjestetään kierto jatkuvan vuorosysteemin rinnalle. Työ tehdään joko yksin tai pienessä ryhmässä.

Tämä paikka tarjoaa mainion tilaisuuden päästä kehittämään itseään monipuolisissa ja vaihtelevissa työtehtävissä. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, jätä hakemus pian. Hakemusten käsittely alkaa heti. Lähde nyt mukaan kanssamme kaivamaan hopeaa!

Lisätietoa tehtävästä saat Ari Jauhiaiselta (ari.jauhiainen@barona.fi, 050 438 8778).

Eduksi luettavat asiat: Työturvallisuuskortti, Tulityökortti